ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Οι Κορασίδες του "Κεραυνού Αγίου Γεωργίου" στην 5η θέση  του βαθμολογικού πίνακα όλης της χώρας

Γράφει ο Τάσος Σεβαστιάδης
Έληξε το 29ο  πρωτάθλημα κορασίδων που η ελληνική ομοσπονδία
καλαθοσφαίρισης  όρισε φέτος σαν χώρο φιλοξενίας το Τσοτύλι Κοζάνης.

Καταρχήν πρέπει να πούμε ότι το Τσοτύλι όχι μόνο δέχτηκε να φιλοξενήσει το 29ο  πρωτάθλημα κορασίδων, αλλά μας εντυπωσίασε για την άριστη οργάνωση των χώρων που διεξήχθη το πρωτάθλημα.

Η παλιά σχολή συνοριοφυλάκων είναι ένας χώρος που προσφέρει μια άριστη και άνετη φιλοξενία ώστε  όλες οι αποστολές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες.

Το Κλειστό γήπεδο μπάσκετ Τσοτυλίου αποτελεί ένα κόσμημα για την περιοχή. Οι δε κάτοικοι δέχθηκαν με ιδιαίτερη αγάπη τις αθλήτριες του Κεραυνού.  Ίσως λόγω γειτνίασης των όμορων δήμων των Ηρακλεωτών – Τσοτυλίου.

Στο καθαρά αθλητικό πρόγραμμα θα πρέπει να πούμε ότι συμμετείχαν οι έξι ομάδες. Από Βόρειο Ελλάδα ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου, από Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ, από νότιο Ελλάδα ο Έσπερος Πάτρας, από τα νησιά ο Α.Ο.  Χανίων και από την Αθήνα ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου (ο οποίος στα προκριματικά απέκλεισε ομάδες όπως ο Πανιώνιος, Παναθηναϊκός) και ο Ιάσονας Κολωνού. Όλες  ομάδες μεγάλων δυνατοτήτων.

Επίσης πρέπει να πούμε ότι ο Κεραυνός για να φτάσει εκεί πέρασε μέσα από ένα καυτό πρωτάθλημα μέσα από δύο ομίλους της Δυτικής Μακεδονίας όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής. Στη συνέχεια εκπροσωπώντας τη Δυτική Μακεδονία έπαιξε στα προκριματικά περιφερειών Βορείου Ελλάδος όπου από τη Δυτική Ελλάδα απέκλεισε  το Αγρίνιο, από Θεσσαλία τον Παλαμά Καρδίτσας, από την Κεντρική Μακεδονία απέκλεισε τον Πιερικό Κατερίνης και την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη απέκλεισε την Καβάλα, ενώ από την Ένωση Χαλκιδικής στην ομάδα της Ιερισσού, ενώ στο Τσοτύλι νίκησε τον Έσπερο Πάτρας και έχασε από τους υπόλοιπους. Έτσι βρέθηκε 5ος στο πρωτάθλημα κορασίδων 2017 2018.






Μέσα από αυτή τη διαδικασία το πρώτο πράγμα που μας ικανοποιεί είναι ότι τα κορίτσια μας βγήκαν αλώβητα χωρίς τον παραμικρό τραυματισμό, εκτός μιας αθλήτριας που έγινε γρήγορα καλά και συμμετείχε στο Τσοτύλι.

Η εμπειρία μπασκετικά είναι ακόμα μεγαλύτερη και αυτό θα βοηθήσει στις νεάνιδες στον επόμενο χρόνο. Κοντά στην ομάδα ήταν και οι νέες κορασίδες που θα αρχίσουν τη νέα χρονιά. Έτσι μπορούμε να πούμε ότι οι κορασίδες μας φέτος χάρηκαν το μπάσκετ και δέθηκαν φιλίες για το μέλλον.

Πρέπει επίσης να πούμε ότι όλη αυτή η προσπάθεια, δηλαδή η αγωνιστικότητα της ομάδας, αλλά και οικογενειακή σχέση μεταξύ των αθλητριών οφείλεται στην κυρία Δήμητρα Βακουφτσή - προπονήτρια η οποία χειρίζεται όλα τα προβλήματα με άριστο τρόπο.  Επίσης στην άριστη σχέση του βοηθού της Αντώνη Καραγιάννη με το σύλλογο των παιδιών της ομάδας.

Τελειώνοντας πρέπει να αναφερθούμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση στη πολύ ζεστή σχέση των παιδιών με την υπεύθυνη των αποστολών κυρία Μαρία Καλάκου. Τέλος θέλουμε να σταθούμε και στον άριστο τρόπο οργάνωσης του πρωταθλήματος από τον κ. Σταμάτη Θεό εκ μέρους της ΕΟΚ και την κυρία Πόπη Κισκίνη δημοτική σύμβουλο του Δήμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου