ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

«Χρυσός» ο Μίλτος Τεντόγλου (video), «Χάλκινη» η Ελένη Κουτσαλιάρη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Πάτρα

Σπουδαίες επιδόσεις και από άλλους αθλητές των Γρεβενών που αγωνίζονται σε άλλα σωματεία - Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών





Πριν από ένα χρόνο στην ίδια διοργάνωση, ο Μίλτος Τεντόγλου (ΓΕ Γρεβενών) είχε "προσγειωθεί" στα
8,30 μ. και είχε πετύχει πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων στο μήκος. 

Ο 20χρονος αθλητής επέστρεψε σήμερα στο Παμπελοπονησσιακό στάδιο για να κάνει μία εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ήταν νικητής στο μήκος με 8,24 μ. (-0,5) και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βερολίνου.

Ο Τεντόγλου ξεκίνησε τον αγώνα του με 8,12 μ. (0,1), συνέχισε με 8,15 μ. (-0,3), 8,24 μ., 7,92 μ. (0,2) και επέλεξε να κρατήσει δυνάμεις και να μην εκτελέσει τα δύο τελευταία του άλματα. Ο Τεντόγλου με το 8,24 μ. έγινε ο δεύτερος αθλητής στην Ευρώπη πίσω από τον Τσέχο Ράντεκ Γιούσκα, που έχει 8,27 μέτρα και το φαβορί για μια καλή παρουσία στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν. Δεύτερος με 7,66 μ. ήταν ο Νίκος Καψής της ΑΕΚ και τρίτος ο Μιχάλης Μερτζανίδης (ΑΟ Ηφαιστεία) με 7,62 μέτρα.

Ο Τεντόγλου με βάση το 8,30 μ. αναδείχθηκε αθλητής αγώνων και παρέλαβε το σχετικό έπαθλο  "Γιάννης Σταματόπουλος", που έχει θεσπίσει η ομοσπονδία, στη μνήμη του σπουδαίου παράγοντα. Την απονομή του επάθλου έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο εθνικός προπονητής Κ18 Τόλης Αποστολόπουλος και η κόρη του Γιάννη Σταματόπουλου, Βάλια  Σταματοπούλου.
.







«Χάλκινη» η Ελένη Κουτσαλιάρη
Η πρωταθλήτρια μας Βούλα Παπαχρήστου (ΑΕΚ) , μετά τη νίκη στο τριπλούν ήταν νικήτρια και στο μήκος, στη δεύτερη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, με 6,56 μ., επίδοση κοντά στο ατομικό της 6,60 μ., που έχει από το 2012.
Στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσε τον αγώνα της η Λίλη Αλεξούλη (Πελασγός) με 6,48 μ. (0,3), από την πρώτη της προσπάθεια.
Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε η 20χρονη Ελένη Κοτσαλιάρη (ΓΣ Γρεβενών), που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 6,24 μ., επίδοση πολύ κοντά στο ατομικό της 6,30 μέτρα.
Σπουδαίες επιδόσεις και από άλλους αθλητές των Γρεβενών που αγωνίζονται σε άλλα σωματεία:

1η η Ιωάννα Ζάκκα (ΑΟ Φιλοθέης) με επίδοση 1,80μ στο ύψος.
3ος ο Χρήστος Κοτίτσας (ΓΣ Κηφισιάς) στα 1.500μ με χρόνο 1.51.29΄
5ος ο Θεόδωρος Μηνασίδης (ΓΣ Κηφισιάς) στο ακόντιο με βολή στα 67,14μ.
6η η Ελένη Τζήκα (Πανιώνιος) στην σφαίρα με 13,38μ


Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης συγχαίρει τους γρεβενιώτες αθλητές που συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα. Συγκεκριμένα στον Μίλτο Τεντόγλου που ΄΄πέταξε΄΄ ακόμη μία φορά κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο ,στην αθλήτρια του μήκους Ελένη Κουτσαλιάρη που ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και στην Ιωάννα Ζάκκα που κέρδισε την πρώτη θέση στο ύψος γυναικών. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους αθλητές Θοδωρή Μηνασίδη και Ελένη Τζήκα για τις σπουδαίες επιδόσεις τους, όπως και στους προπονητές και στις οικογένειες τους.




Star-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου