ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Σεξ στην παραλία: τι να προσέξεις

Θέλει τόση προσοχή που γίνεται κουραστικό, αλλά προσέχουμε για να έχουμε..




Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι προ των πυλών ή μπορεί να είσαι ήδη εκεί και να
μας διαβάζεις ενώ το κυματάκι χτυπά στην ξαπλώστρα σου. Γι αυτό θέλω να σου μιλήσω κι εγώ. Για την παραλία. Όχι για το ότι δεν πετάμε σκουπίδια και την σεβόμαστε, αλλά για αυτά τα πικάντικα που κάνουν τα ζευγάρια όταν νυχτώσει (κι όχι μόνο). Ίσως να το έχεις ήδη δοκιμάσει μια φορά στη ζωή σου, ίσως όμως να το σκέφτεσαι γιατί βαρέθηκες να περιορίζεσαι στην ασφάλεια του σπιτιού σου. Ή μήπως ο σύντροφός σου είναι λίγο πιο συντηρητικός και αρνείται πεισματικά να το κάνει;

Όπως και να’χει, αν όντως το πάρεις απόφαση και πεις το ναι σε ενδεχόμενο σεξ στην παραλία, το πράγμα δεν είναι τόσο απλό.
 Υπάρχουν παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη και μέτρα που πρέπει να παρθούν. Ωραίο το πάθος αλλά αν θες να ξαναυπάρξει επόμενη φορά, οφείλεις να προσέξεις. Καταρχάς, αν έχεις αναστολές επί του θέματος, ένα πράγμα μόνο μπορεί να σε βοηθήσει το καλοκαίρι. Το αλκοόλ. Δεν θέλουμε να σε στείλουμε στους Ανώνυμους Αλκοολικούς ούτε να σε κάνουμε Ορέστη Μακρή κάθε φορά που είναι να κάνεις κάτι πονηρό. Αλλά οι διακοπές επιτρέπουν το κάτι παραπάνω και ένα δύο τρία ποτηράκια δεν θα σου κάνουν μεγάλο κακό. Μην το παρακάνεις αν δεν θέλεις να λιποθυμήσεις ή να μην θυμάσαι τι έγινε το επόμενο πρωί.
  • Νυχτερινή κατάσταση. Αλήθεια, γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο μέρα μεσημέρι; Από πού να ξεκινήσω να απαριθμώ τα αρνητικά; Από το ότι θα γίνετε άμεσα αντιληπτοί από λουόμενο ή περαστικό; Από το ότι θα φύγετε με εγκαύματα και μετά δεν θα μπορείτε να κουνηθείτε ούτε για να φάτε; Ή για το ότι δεν δημιουργείται η κατάλληλη ατμόσφαιρα μέσα στη ζέστη; Συγκράτησε το πάθος και περίμενε τουλάχιστον να δύσει ο ήλιος. Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα.
  • Μακριά από εμάς η άμμος. Τα αγόρια δεν αντιμετωπίζουν κάποια ιδιαίτερη δυσκολία, αλλά οι γυναίκες έχουν κάποιο περιορισμό ως προς το πού μπορούν να κυλιστούν χωρίς να πάθουν σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα. Φρόντισε να έχεις μαζί σου μία πετσέτα ή ψάθα για να μην αγχωθείς για το πόση άμμος θα καταλήξει πού και τρέχεις νυχτιάτικο να βρίσκεις φάρμακα για τη μυκητίαση και άλλες «όμορφες» ασθένειες.
  • Τσεκάρουμε τον κόσμο. Αν έχεις πάει διακοπές στην Πάρο ή την Μύκονο και είσαι σε κεντρική παραλία, μην εκπλαγείς αν σε διαπομπεύσουν. Για αυτά τα πράγματα, επιλέγουμε πιο μικρά νησιά ή έστω ερημικές παραλίες που είναι γνωστές για την ανυπαρξία επισκεπτών. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μία πρόκληση του να σας δει κάποιος και είναι απόλυτα σεβαστό, αν δεν έχετε πρόβλημα, αλλά πόσο ερεθιστικό θα είναι να σας δει ένα παιδάκι ή να αρχίσει να σας βιντεοσκοπεί κάποιος έφηβος; Σκέψου το καλά.
  • Ντυνόμαστε έξυπνα. Αν θέλεις να κάνεις σεξ στην παραλία και να ξεγυμνωθείς πλήρως, είσαι μάλλον 17 ετών και πρέπει να απομακρυνθείς από αυτό το άρθρο. Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα στη ζωή μας. Αν θέλουμε να ζούμε λίγο ακραία, κάτι θα χάσουμε αγαπητοί. Βάλε ένα κοντό φόρεμα, μία φούστα βρε αδερφέ. Δεν θα βάλουμε άλατα στην μπανιέρα ακούγοντας Λέοναρντ Κοεν. Ένα καλοκαιρινό σεξ με λίγο φόβο θα κάνουμε.
  • Μην το πολυσκέφτεσαι. Το ξέρω ότι έρχεται σε αντίθεση με αυτά που έγραψα πριν, αλλά πρέπει να κλείσω κάπως αισιόδοξα ώστε να μην σε αποτρέψω από ένα άκρως παράτολμο εγχείρημα. Η ζωή θέλει λίγο αλατοπίπερο αλλά με προσοχή μην ανέβει η πίεσή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου