ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Η Ελένη Φουρέιρα στο δυναμικό του Epsilon



Η Ελένη Φουρέιρα είναι το
νέο πρόσωπο του Epsilon. Η τραγουδίστρια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι για μια θέση στην κριτική επιτροπή του νέου talent show, La Banda.


Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω: «Η Ελένη Φουρέιρα έρχεται στο νέο μας κανάλι. Η βασίλισσα της ποπ ανήκει πλέον στο δυναμικό του Epsilon και από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο La Banda, στο talent show που έρχεται στον σταθμό. Η Ελένη θα είναι στην κριτική επιτροπή».



Στο La Banda οι διαγωνιζόμενοι περπατούν πάνω στη σκηνή και στο κόκκινο χαλί. Παράλληλα το κοινό τους κρίνει προκειμένου να περάσουν την διαδικασία της ακρόασης από τους κριτές. Από την αρχή το κοινό κρατά στα χέρια του τη μοίρα των μελλοντικών popstars, ψηφίζοντας μέσω μιας εφαρμογής. Έτσι, έχουν τη δύναμη να δώσουν στον διαγωνιζόμενο την «έγκρισή» τους και να ξεκλειδώσουν την πόρτα που οδηγεί στο δωμάτιο των κριτών.




Οι διαγωνιζόμενοι εμφανίζονται τόσο ομαδικά ως γκρουπ, όσο και ατομικά, μέχρι να περάσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες. Στόχος όλων να κερδίσουν τις καρδιές και τις ψήφους των θαυμαστών τους.




Η ένταση κορυφώνεται όσο οι διαγωνιζόμενοι μειώνονται. Μόνο πέντε διαγωνιζόμενοι θα καταφέρουν να εκπληρώσουν το απόλυτο όνειρό τους και να γίνουν μέλη ενός συγκροτήματος.




newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου