ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Οι σταρ θα πάθουν… ζημιά μόλις δουν τη «βουτιά» των followers στο Twitter



Με μία επίσημη ανακοίνωση του στο
blog του, το Twitter ανακοίνωσε ότι από την Τετάρτη 12 Ιουλίου ξεκίνησε να καταργεί ύποπτους ή ψεύτικους λογαριασμούς, που ήταν ήδη «κλειδωμένοι», σε μια προσπάθεια να αποκατασταθεί η φήμη και η αξιοπιστία του.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν, οι περισσότεροι από τους χρήστες, δεν θα δουν μεγάλη διαφορά στο αριθμό των ατόμων, που τους ακολουθεί (υπολογίζουν 4 ακόλουθοι ανά χρήστη). Όμως, εκείνοι που θα μπορούσαν να «βιώσουν μια σημαντική πτώση», είναι οι λογαριασμοί με τους περισσότερους ακόλουθους. Εκπρόσωπος του Twitter, αν και δεν ήθελε να δώσει έναν ακριβή αριθμό, δήλωσε στο Business Insider ότι οι αλλαγές θα επηρεάσουν δεκάδες εκατομμύρια λογαριασμών, που αντιστοιχούν περίπου στο 6% των συνολικών followers.


Έτσι, διάσημοι χρήστες του Twitter, όπως η Κέιτ Πέρι (110 εκατομμύρια ακόλουθοι), ο Μπαράκ Ομπάμα (104 εκατομμύρια) και ο Ντόναλντ Τραμπ (53 εκατομμύρια), μπορεί να δουν μία σημαντική πτώση στα νούμερα.

Το Twitter προχώρησε στα μέτρα αυτά, μετά από τη μεγάλη συζήτηση που έχει ανοίξει τους τελευταίους μήνες για τους ψεύτικους λογαριασμούς που χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς ή προσωπικές φιλοδοξίες.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους τα στελέχη του Twitter, όταν παρατηρούν μία ύποπτη συμπεριφορά του λογαριασμού, θα τον "κλειδώνουν" και θα ζητούν από τον κάτοχό του να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του. Μόλις αυτό γίνει, θα προχωράνε στο ξεκλείδωμα του. Αν δεν γίνεται η επιβεβαίωση, θα προχωράνε στην κατάργησή του.

newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου