ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Gatsbying: η νέα τεχνική της… σαγήνης, για να αυξήσεις τα likes σου στα social media!



Ζούμε στην εποχή των
social media και ειδικά του αγαπημένου σου Instagram! Και φυσικά...
όπως είναι λογικό γεννιούνται νέες λέξεις, που προς το παρόν δεν υπάρχουν αντίστοιχες στα ελληνικά. Θυμίζουμε το ghosting, που περιγράψαμε τις προάλλες, που μπορεί και να το έχεις ήδη κάνει κι εσύ και να σου το έχουν κάνει.

Gatsbying ή αλλιώς η τεχνική της… σαγήνης!
Μια νέα τάση έχει γεννηθεί στα social και θα μπορούσε να περιγραφεί με τον όρο «gatsbying». Μπορεί να το έχεις ήδη χρησιμοποιήσει ως τεχνική αλλά να μην ξέρεις τον όρο. Ουσιαστικά είναι μια τεχνική… σαγήνης και προσέλκυσης likes στο Instagram!


On line, κρυμμένη πίσω από την οθόνη του smartphone, όλα είναι πιο εύκολα! Κάθε ατέλειά σου μπορεί να κρυφτεί με φίλτρα ή με την ανάλογη πόζα και μπορείς έτσι με αυτόν τον τρόπο να προβάλλεις τον καλύτερό σου εαυτό; Είναι όμως αυτό που πραγματικά είσαι εσύ;

Από πού πήρε το όνομά της η τεχνική;
Η τεχνική πήρε το όνομά της από την ταινία «Ο υπέροχος κύριος Γκάσμπυ» με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο ντι Κάπριο. Αν δεν την έχεις δει, θα ήταν μια καλή ιδέα να τη δεις τώρα που έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο. Ουσιαστικά ο πρωταγωνιστής «χτίζει» μια αυτοκρατορία πάνω σε ένα ψέμα, ένα παραμύθι. Διοργανώνει τεράστια πάρτι μέσα στη χλιδή με απώτερο και μοναδικό στόχο να… σαγηνεύσει το κορίτσι που αγαπάει, την Daisy. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του F. Scott Fitzgerald και διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’20!

Τι είναι ακριβώς το Gatsbying;
Είναι η τεχνική του να ανεβάζεις φωτογραφίες, posts, selfies με τον πιο κολακευτικό για σένα τρόπο, φωτογραφίες που σε «ανεβάζουν» και σε δείχνουν τέλεια! Εύκολος τρόπος για να σαγηνεύσεις αυτόν που σου αρέσει! Και πολλούς άλλους δηλαδή!

Ο νεολογισμός ανήκει στη Matilda Dods, ένα μοντέλο από την Αυστραλία. Γράφει στο site tomboybeauty.com σχετικά:

«Είσαι έξω, μια χαλαρή βραδιά με φίλους, είσαι ωραία ντυμένη και βαμμένη, ξέγνοιαστη. Σου βγάζουν μια φωτογραφία, όπου γελάς και χορεύεις! Ευκαιρία για ένα insta story». Στη συνέχεια τσεκάρεις το κινητό σου για να δεις ποιος την έχει δει. Καταλαβαίνεις για ποιον μιλάω!… Στοιχηματίζω ότι κάτι παρόμοιο είχε διαισθανθεί ο Γκάτσμπυ όταν διοργάνωνε τα μεγάλα λαμπερά πάρτι μόνο και μόνο για να σαγηνεύσει την Daisy!

Προσοχή όμως μην το παρακάνεις με την εικόνα σου και έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα!




boro.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου