ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Mητέρα δείχνει πώς είναι το σώμα της μετά τη γέννα -«Ηταν σοκαριστικό και ήμουν πολύ θυμωμένη»



Μια εγκυμοσύνη είναι μια
πραγματική αναμέτρηση με τα όρια του εαυτού και, βασικά, του σώματος μιας γυναίκας.

Η εγκυμοσύνη αλλάζει το σώμα μιας γυναίκας, τόσο κατά τη διάρκεια της, όσο και αφου γεννήσει. Το σώμα φουσκώνει, χαλαρώνει, πρήζεται, αλλάζει πολύ.

Η κοιλιά είναι ακόμα φουσκωμένη, το σώμα έχει ραγάδες, είναι πρησμένο ή και πλαδαρό.

Και αυτό, καλώς ή κακώς, επηρεάζει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που, κατά καιρούς, ανεβάζουν στο Instagram πoστ με το σώμα τους όπως δείχνει μετά τον τοκετό για να δώσουν δύναμη και αυτοπεποίθηση και σε άλλες νέες μητέρες των οποίων η ψυχολογία μπορει να έχει κλονιστεί.

Τα «σημάδια γέννας» μπορεί να κάνουν μια γυναίκα να νιώθει άβολα και κατ'επέκταση να αισθάνεται την ανάγκη να τα κρύψει, να τα κάνει να «εξαφανιστούν» όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Μήπως όμως το μόνο άβολο και «περίεργο» σε αυτή την υπόθεση είναι να προσπαθείς να τα κρύψεις ή να ντρέπεσαι γι' αυτά;

Είναι απόλυτα φυσικό το σώμα σου να είναι διαφορετικό σε σχέση με τη μορφή που είχε πριν μείνει έγκυος και αυτό ακριβώς είναι και το μήνυμα που θέλει να περάσει μια Βρετανίδα μητέρα και Instagram influencer (με περισσότερους από 66,000 followers), Mia Redworth.



H Mia Redworth δεν ήταν προετοιμασμένη για τις αλλαγές του σώματός της. «Ηταν σοκαριστικό το πόσο πολύ είχε αλλάξει το σώμα μου και στην αρχή ήμουν πολύ θυμωμενη» σημειώνει.


«Ενιωθα πολύ μόνη και απελπισμένη. Και επειδή δεν θέλω καμία γυναίκα να νιώσει όπως εγώ, θέλησα να δείξω αυτές τις φωτογραφίες μου για να δείξω την αληθινή πλευρά μιας λεχώνας».




«Για να επαναφέρεις το σώμα σου όπως ήταν πριν γεννήσεις, δεν χρειάζεται να πας σε χειρουργό. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και κόπο. Αλλά είναι εφικτό» σημειώνει.


«Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι εχω πολλή δουλειά μπροστά μου για να γίνω ξανά δυνατή, αλλά προτεραιότητα μου αυτή τη στιγμή είναι να περάσω χρόνο με τον γιο μου. Το να επιστρέψω στα κιλά και τη μορφή που είχα μπορεί να πάρει πολύ χρόνο. Και στόχος μου είναι να θέσω ρεαλιστικούς στόχους και να μην πιεστώ» καταλήγει.






bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου