ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Έρχεται reality show με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο



Και δεύτερο μεγάλο «μπαμ» μέσα σε
λίγες ημέρες ετοιμάζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς εκτός από τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους, που θεωρείται αρκετά πιθανή, ετοιμάζεται και για ένα reality show με πρωταγωνιστή τον ίδιο, καθώς το Facebook φέρεται να είναι σε συζητήσεις για τη μεγαλύτερη μέχρι τώρα συμφωνία πρωτότυπου περιεχομένου…


Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Variety, ο κολοσσός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι σε διαπραγματεύσεις για να φέρει τη σειρά με τον μεγάλο ποδοσφαιρικό αστέρα στο Facebook Watch, την πλατφόρμα βίντεο για τηλεοπτικά προγράμματα.

Το Facebook ετοιμάζεται να επενδύσει σημαντικό ποσό στο project αναμεταδίδει το Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Μάλιστα, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μπορεί να εισπράξει περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια για την προβολή 13 επεισοδίων, αναφέρουν οι πηγές.

Η CAA θα αναλάβει την υλοποίηση του πρότζεκτ, παραγωγής της Matador Content and Religion of Sports, εταιρείας Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για τον αθλητισμό, που ιδρύθηκε από τον σκηνοθέτη Γκόθαμ Τσόπρα και τους αθλητές Μάικλ Στράχαν και Τομ Μπρέιντι και την εταιρεία παραγωγών Dirty Robber.

Πάντως, ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί σε ποιο στάδιο είναι οι διαπραγματεύσεις. Μία πηγή δήλωσε ότι η συμφωνία είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της, ενώ μια άλλη είπε ότι είναι σε πολύ αρχικό στάδιο.

Εκπρόσωποι της εταιρείας Facebook, της CAA και της Religion of Sports αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα.

Ο Ρονάλντο είναι ο δημοφιλέστερος αθλητής στο Facebook, καθώς έχει περισσότερους από 120 εκατομμύρια ακόλουθους στην επίσημη του σελίδα και είναι από τις πιο γνωστές αθλητικές προσωπικότητες στον κόσμο.

Ο ποδοσφαιριστής συνεργάζεται ήδη με το Facebook. Η εταιρεία έχει παραγγείλει για το Facebook Watch μία δραματική σειρά του, wiip, studio που έχει δημιουργήσει ο Ρόναλντο με τον Πολ Λι. Η σειρά έχει θέμα μια ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών γυμνασίου στη Νέα Υόρκη, η οποία εμπνέει την τοπική κοινότητα να ξεπεράσει τις φυλετικές, εθνοτικές και ταξικές διαφορές που την χωρίζουν.

Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, το reality show για τον Ρονάλντο θα σχεδιαστεί με βάσει τη σειρά του με τον Τομ Μπρέιντι «Tom vs. Time» στο Facebook Watch, η οποία παρακολουθεί τον 40χρονο παίκτη των New England Patriots τόσο στους αγώνες, όσο και εκτός αγώνων στην 18η σεζόν του στο NFL.







newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου