ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Ξάνθη: Νέο σοκ – Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας


Μετά τη δολοφονία γνωστού επιχειρηματία στο κέντρο της πόλης, ακόμη ένα
τραγικό περιστατικό ήρθε να σοκάρει την Ξάνθη. Το βράδυ εντοπίστηκε νεκρός ακόμη ένας επιχειρηματίας με τις πρώτες ενδείξεις να οδηγούν σε αυτοκτονία.





Στις 22:30 της Τρίτης εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του γνωστός Ξανθιώτης επιχειρηματίας. Αρχικά η Αστυνομία απέκλεισε την οδό Βενιζέλου, δίπλα στα δικαστήρια και στη συνέχεια εντόπισε νεκρό στο διαμέρισμά του σε οικοδομή της οδού, τον 54χρονο επιχειρηματία, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έδωσε τέλος στη ζωή του.
Ο επιχειρηματίας βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος με όπλο στο χέρι του ενώ από στις 2 μετά το μεσημέρι τον είχε αναζητήσει η οικογένειά του και φίλοι. Η ώρα θανάτου τοποθετείται το απόγευμα προς τη νύχτα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Περισσότερα για τις συνθήκες θανάτου θα γίνουν γνωστά μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Ο γνωστος επιχειρηματίας οπτικών ειδών, παντρεμένος με δύο παιδιά, ήταν στην πόλη της Ξάνθης ενώ η οικογένειά του παραθέριζε στo εξοχικό της οικογένειας, στην παραλία . Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη, προέρχεται από γνωστή επιχειρηματική οικογένεια και δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους οικονομικά ή άλλα προβλήματα. Η Αστυνομία ερευνά το σκηνικό ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ βρέθηκαν για λίγο και στο κατάστημά του, στην οδό Ηρώων.




Σε σχέση με τη φημολογία ότι ο θάνατος του επιχειρηματία μπορεί να σχετίζεται με τη δολοφονία του ασφαλιστή, νωρίτερα στην πόλη της Ξάνθης, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι με βάση τα πρώτα ευρήματα δεν υπάρχει κάποια σχέση ενώ το όπλο του αυτόχειρα είναι διαφορετικού διαμετρήματος από αυτό που χρησιμοποιήθηκε νωρίτερα στη δολοφονία.

xanthi2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου