ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Καβάλα: Θρήνος για τον θάνατο 9χρονου από καρκίνο

Στράτο, θα σ’ αγαπάμε μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας και να ξανασυναντηθούμε…



Ο 9χρονος μαθητής είχε συγκινήσει και κινητοποιήσει τους Καβαλιώτες



(και όχι μόνο) για τη μεγάλη μάχη που έδινε εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί μεγάλο ποσό προκειμένου να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Χιούστον του Τέξας.





Στο πένθος έχει βυθίσει την κοινωνία της Καβάλας ο θάνατος του Καβαλιώτη Στράτου Ραφαήλ Μπίνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα, όπου νοσηλευόταν όλο το προηγούμενο διάστημα, μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ.


Ο 9χρονος μαθητής είχε συγκινήσει και κινητοποιήσει τους Καβαλιώτες (και όχι μόνο) για τη μεγάλη μάχη που έδινε εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί μεγάλο ποσό προκειμένου να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Χιούστον του Τέξας.


Με την επιστροφή του στην Αθήνα, υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στον πνεύμονα και ακολούθως νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Μητέρα», όπου και κατέληξε τις βραδινές ώρες της Τετάρτης (29/8).


Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή 31 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στις 13.00.






Στράτο, θα σ’ αγαπάμε μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας και να ξανασυναντηθούμε…


Mε μια συνταρακτική ανάρτηση στο fb η οικογένεια του Στράτου Ραφαήλ Μπίνη, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο το βράδυ της Τετάρτης (29/8), ανακοινώνει ότι το παιδί που συγκίνησε όλη την Καβάλα με την δύναμη και το πάθος για ζωή, δεν βρίσκεται ανάμεσα μας. Ο πιο όμορφος άγγελος θα βρίσκεται πλέον στην γη των αγγέλων. Ο πολεμιστής της ζωής θα είναι πάντα στην καρδιά της δίνοντας την υπόσχεση ότι δεν θα ξεχαστεί ποτέ μέχρι να συναντηθούν ξανά… Αξίζει να τονιστεί ότι επιθυμία της οικογένεια είναι να μην κατατεθούν στέφανα και τα χρήματα να δοθούν σε ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο

Ακολουθεί η ανάρτηση της οικογένεια του Στράτου Ραφαήλ Μπίνη

«Ο πιο όμορφος άγγελος στην γειτονιά των αγγέλων…»
«Ο Στράτος μας έφυγε, ο δικός σας Στράτος που τόσο αγαπήσατε, από σήμερα θα βρίσκεται στη γη των Αγγέλων. Είμαστε σίγουροι πως θα είναι ο πιο όμορφος Άγγελος και οι παππούδες του θα τον περιμένουν με μια μεγάλη αγκαλιά.

Σ’ ευχαριστούμε Στράτο για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, θα είσαι πάντα στη καρδιά μας. Θα σ’ αγαπάμε πάντα μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας και να ξανασυναντηθούμε. Είσαι ένα σπάνιο παιδί, που πάλεψες για την ίδια τη ζωή. Πάντα σε αποκαλούσαμε πολεμιστή… γιατί πραγματικά πάλεψες σκληρά μέχρι τελευταία στιγμή. Στράτο ευχόμαστε να προσεύχεσαι και εσύ τώρα με τη σειρά σου, γι αυτούς που κάποτε προσευχήθηκαν για σένα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλο το κόσμο, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, που μας στήριξε και προσευχήθηκε για το παιδί μας.

Παρακαλούμε δεν επιθυμούμε κατάθεση στεφάνων, αντ’ αυτών παρακαλούμε να δοθούν τα χρήματα σε ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο.

Με εκτίμηση και αγάπη
Οι γονείς
Μπίνης Στυλιανος
Ηλιοπούλου Στεφανία
Μπίνης Παναγιώτης (αδερφός)»




Kavalapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου