ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Ζιγκολό βορείων προαστίων (εικόνες)

Ο εφοπλιστής με τη sexy σύζυγο και τα κορίτσια με τον gay στην πισίνα
ζιγκολοΣτα 27 χρόνια του, έχοντας αφήσει πίσω του τον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα το μοντέρνο πένταθλο, κάνει... πρωταθλητισμό στα κρεβάτια κυριών της υψηλής κοινωνίας,
μπαινοβγαίνει στις επιβλητικές βίλες τους και γεμίζει το «βιογραφικό» του με ροζ ιστορίες, τρελά βίτσια, ερωτικές φαντασιώσεις και καυτές βραδιές με ευκατάστατες γυναίκες των βορείων προαστίων, που θέλουν να ξεφύγουν από τη ρουτίνα και αναζητούν τον ερωτικό παρτενέρ της αρεσκείας τους.



http://www.espressonews.gr/sites/default/files/4e12q34rtq34rwef_6.jpg Η Βούλα Βαβάτση (φωτό) και η Μαρία Αλεξάνδρου έχουν συνεργαστεί με τον Giorgio

Είναι πρόσχαρος, γοητευτικός, με «προικισμένο» κορμί και έτοιμος να ανταποκριθεί στις πικάντικες «προσταγές» των θηλυκών VIP πελατών του. Ο «δικός μας» Ρίτσαρντ Γκιρ ή «ζιγκολό των VIP», όπως τον αποκαλούν μεταξύ τους όσες τον έχουν γνωρίσει (από πολύ κοντά!), είναι ο 27χρονος Giorgio.

Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ο νεαρός κάνει πραγματικότητα τις απόκρυφες φαντασιώσεις των πλούσιων πελατών του. Ως «συνοδός» (escort) ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες, ενώ το επάγγελμά του έχει κινδύνους αλλά και προκαθορισμένες ταρίφες. Ο 27χρονος Giorgio (Γιώργος Σακελλαρόπουλος), πρώην μέλος της εθνικής ομάδας μοντέρνου πένταθλου, σπάει τη σιωπή του και εξομολογείται στην «Espresso» τα ροζ μυστικά που κρύβονται μέσα στις επαύλεις των γυναικών που πέφτουν στην αγκαλιά του, περιγράφει τα βίτσια τους και δηλώνει πως «στο κρεβάτι οι Ελληνες είναι ο πιο ανώμαλος λαός του κόσμου»!



«Παραμυθάκι»

Οπως λέει ο ίδιος: «Τα μάτια μου έχουν δει πολλά. Οι "50 αποχρώσεις του γκρι" μοιάζουν παραμυθάκι μπροστά στην πραγματικότητα. Οι πελάτισσές μου, ηλικίας 18 ως 60 ετών, επιθυμούν να ζήσουν μοναδικές στιγμές πάθους και ηδονής και ζητούν ό,τι μπορείς να φανταστείς. Τον τελευταίο καιρό είναι της μόδας τα σαδομαζοχιστικά προγράμματα!».

Ο «ζιγκολό των VIP» γίνεται πιο συγκεκριμένος: «Θέλουν μαστίγωμα, να τις εξευτελίζω, να τις βρίζω, ενώ ορισμένες ζητούν ακόμη και ουρολαγνεία. Τι να λέμε, έχουν ξεφύγει εντελώς! Θέλουν να ζήσουν στιγμές βγαλμένες από σκηνές ταινίας σκληρού πορνό».

Εκτός από τις μοναχικές ή τις παντρεμένες κυρίες που αναζητούν παράνομο ερωτικό παρτενέρ επί πληρωμή, το πελατολόγιο του Giorgio περιλαμβάνει ζευγάρια που ζητούν ένα τρίτο άτομο στο κρεβάτι τους, πιστεύοντας πως η παρουσία του θα ανανεώσει τη σχέση τους: «Είναι κι αυτό πολύ της μόδας πλέον. Ενα από τα πιο ακραία περιστατικά που έχω ζήσει ήταν με ένα ζευγάρι που συνάντησα σε δωμάτιο υπερπολυτελούς ξενοδοχείου της Αθήνας. Ο άντρας μάλιστα είναι γνωστός και επιτυχημένος εφοπλιστής και η σύζυγός του είναι πανέμορφη. Αυτός φορούσε ένα πανάκριβο κοστούμι και καθόταν αναπαυτικά στην πολυθρόνα απέναντι από το κρεβάτι, αφού αρχικά ήθελε μόνο να παρακολουθεί, χωρίς να συμμετέχει. Η γυναίκα του με περίμενε στο κρεβάτι μόνο με τα εσώρουχα. Ξεκινήσαμε με στοματικό έρωτα και όταν πήγα από πίσω της εκείνος δεν άντεξε και μπήκε στο παιχνίδι! Σε κάποια στιγμή και ενώ κάναμε σεξ όλοι μαζί, εκείνη γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε: "Τώρα θα δεις ποιος είναι το π....". Φόρεσε μια ολόσωμη λάτεξ στολή, έβαλε ένα μεγάλο μαύρο στραπόν (σ.σ.: ομοίωμα πέους) και τον διέταξε να γονατίσει. Μπροστά στα μάτια μου πήγε από πίσω του και τον σοδόμισε σκληρά, χτυπώντας τον άγρια και βρίζοντάς τον χυδαία».

Η βίλα στην Εκάλη..
Η συνέχεια ΕΔΩ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου