ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Οι μεγάλες αλλαγές στο «Ε» για να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης

Σε δυο πυλώνες διαρθρώνεται το βασικό πρόγραμμα του καναλιού



Ολοκληρώνονται και οι τελευταίες αλλαγές το τηλεοπτικό κανάλι «Ε» με στόχο να μπει δυναμικά και να κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης.


Νέες εγκαταστάσεις στα στούντιο της Παιανίας, ένα έμπειρο τιμ στελεχών, δεκάδες μεταγραφές, πολλές και μεγάλες παραγωγές, συνθέτουν το σκηνικό στο κανάλι.

Σύμφωνα με το περιοδικό Gala του Πρώτου Θέματος, το πάλαι ποτέ δεξί χέρι του Ηλία Τσίγκα στο MEGA, Κική Σιλβεστριάδου, είναι από τον Δεκέμβριο του 2017 και επίσημα η Chief Operations Officer του καναλαιού συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, ενώ το πρώτο βιολί στο κανάλι θα είναι ο έμπειρος Τζώνης Θεοδωρίδης.

Ο Δημήτρης Μιχαλέλης ήταν τελικά ο «μνηστήρας» που επιλέχθηκε για την ενημέρωση, καθώς μετά από σενάρια που ήθελαν δεκάδες δημοσιογράφους να συνιστούν την επιλογή του σταθμού για τη θέση του διευθυντή Ειδήσεων, αυτός ήταν που πήρε τελικά την ψήφο εμπιστοσύνης.

Όλα πλέον έχουν μπει στην τελική ευθεία. Η μετακόμιση στα στούντιο της Παιανίας έχει ολοκληρωθεί και οι εγκαταστάσεις περιμένουν τους νέους ένοικους.





Επίσης, έχει ήδη αποφασιστεί ο βασικός κορμός του προγράμματος, που βασίζεται σε δύο πυλώνες: την ψυχαγωγία με show και μυθοπλασία και την ενημέρωση με δελτία και τακτικές εκπομπές.

Οι μεταγραφές είναι ηχηρές. Η Δέσποινα Βανδή θα είναι παρουσιάστρια του «X Factor», η Ελένη Φουρέιρα θα είναι η σταρ της εκπομπής «La Banda», ενώ εκπομπές θα έχουν και η Ευαγγελία Αραβανή, Νίκος Μουτσινάς και Ιωάννα Λίλη.

news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου