ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Στέργιος Πουρνάρας: "Πλούσιες" εκδηλώσεις στα Γρεβενά - Αξίζουν Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμο Γρεβενών και ...




Ήταν τόσο πλούσιο το  τετραήμερο 16 - 19 Αυγούστου για την πόλη μας που δε θα μπορούσα να μην το σχολιάσω.



Το 2ο Συνέδριο των Απανταχού Γρεβενιωτών, η Πανελλήνια Μανιταρογιορτή, η παρουσίαση του 2ου Λευκώματος του Βαγγέλη Νικόπουλου και οι πολλές παράλληλες εκδηλώσεις (πολύ ωραία η έκθεση ζωγραφικής της κ. Δήμητρας Λαμπρέτσα, η έκθεση γρεβενιώτικου βιβλίου στη Δ.Κ. Βιβλιοθήκη, η έκθεση των Ιστορικών Αρχείων, η Συναυλία της Ιεράς Μητροπόλεως για τους Απόδημους "Για που το βαλες καρδιά μου" και το χορευτικό Αντάμωμα των Χορευτικών Τμημάτων ΕΜΟ Δεσκάτης, Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης, Γρεβενιωτών Κοζάνης και Δήμου Γρεβενών) πρόσφεραν ένα γεμάτο και ουσιαστικό τετραήμερο και οι πολίτες έτρεχαν κυριολεκτικά για να προλάβουν όλες τις εκδηλώσεις.




Εγώ προσωπικά πιο πολύ ασχολήθηκα με το Συνέδριο και ως μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής και ως εισηγητής με θέμα "Θεόδωρος Θεοδωρίδης και Κώστας Καραπατάκης: δύο δάσκαλοι - ευεργέτες για τα Γρεβενά" , ο ένας γιατί άλλαξε το νοσηρό κλίμα της πόλης με την πολύχρονη δενδοφύτευση στο Καστράκι και ο άλλος γιατί με τα πέντε βιβλία του για τα ήθη και τα έθιμα των Γρεβενών διέσωσε τον λαϊκό πολιτισμό και την πολιτιστική μας ταυτότητα.
Γεγονός αξιοσημείωτο: η βράβευση του πατέρα Γερβάσιου, του αστροφυσικού Θανάση Οικονόμου και του Μίλτου Τεντόγλου από το Δήμο Γρεβενών. 
Αξίζουν Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμο Γρεβενών, στους Μανιταρόφιλους σε όλους τους Συλλόγους, τους φορείς και τους Εθελοντές που βοήθησαν πάρα πολύ για την υλοποίηση του Συνεδρίου και των εκδηλώσεων, καθώς και στον Βαγγέλη Νικόπουλο για το νέο του πόνημα που αποτελεί παρακαταθήκη για τα Γρεβενά.





Στέργιος Πουρνάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου