ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Πώς να κάνεις μία γυναίκα να τρέχει από πίσω σου!

Μοιραστείτε το στο facebook







Number 1: Καλό…..Check in!.


Κακά τα ψέματα, το ξέρουν μέχρι και τα ψάρια πλέον ότι το πιο σημαντικό είναι η καλή πρώτη εντύπωση. Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο, και ο τρόπος είναι πολύ απλός, χαλάρωσε και απόλαυσε την στιγμή. Δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείτε να την εντυπωσιάσετε με οτιδήποτε σας έρχεται στο κεφάλι! Το να είστε ο εαυτό σας και να της δείξετε πως σας αρέσει πραγματικά που είστε μαζί της εκείνη τη στιγμή είναι τα μόνα που χρειάζονται.

Number 2 : Οι γυναίκες προτιμούν τους δυναμικούς!

Αν έχεις την δουλεία σου, δεν μένεις με την μαμά, δεν έρχεται η μαμά κάθε μέρα στο σπίτι για να σου μαγειρέψει να στο καθαρίσει και τα συναφή και είσαι αρκετά κατασταλαγμένος για τις επιλογές σου, τα όνειρα σου και το μέλλον σου, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Αν πάλι όχι, τότε ήρθε η ώρα να αποκτήσεις γιατί έτσι όπως το πάς το θέμα, ούτε τη ζωή σου βλέπω να φτιάχνεις, ούτε μια γυναίκα να κάνεις δική σου! Βάλτο καλά στο μυαλό σου, οι γυναίκες προτιμούν τους δυναμικούς!

Number 3 : Να είσαι διαφορετικός!

Ξεκόλλα επιτέλους το μυαλό σου από τα κλασικά. Οι γυναίκες έχουν βαρεθεί όλους τους άντρες να τις ρωτούν τα ίδια και τα ίδια. Αν γίνεις διαφορετικός και αφήσεις τις τυπικούρες έχεις πολύ περισσότερες ελπίδες να μην βαρεθεί την συζήτηση μαζί σου. Ενδιαφέρσου για την ζωή της, αλλά μην την ρωτάς συνέχεια για την προσωπική της ζωή και το πώς σε βλέπει! Με τα μάτια σε βλέπει και το τι βλέπει θα το καταλάβεις αν δεν κάνεις χαζές ερωτήσεις.

Number 4 : Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!

Οκ, σου αρέσει και την κόβεις την φλέβα, χαλάρωσε όμως γιατί θα το χάσεις το κορμί πατριώτη. Οι γυναίκες το θέλουν το πολύ το ενδιαφέρον αλλά μην το παρακάνεις γιατί θα τις τρελάνεις. Και μην διανοηθείς να φτάσεις στο άλλο άκρο και την φτύσεις γιατί θα ξενερώσει και θα φύγει χωρίς ούτε καν να το καταλάβεις. Μπορεί να θέλεις να βγαίνετε κάθε μέρα μαζί αλλά αν δεν στο ζητήσει αυτή μην το κυνηγάς και σαν τρελός, άφησε την να ανασάνει, να βγει με τις φίλες τις και να καταλάβει ότι δεν υπάρχουν και πολλοί άντρες που μπορούν να την μαγέψουν, και κάνε την κίνηση σου όταν πρέπει.

Number 5 : Δώσε της λιγάκι σημασία!

Αναμφισβήτητα όλες οι γυναίκες από οπουδήποτε και αν είναι, σε οποιονδήποτε τόπο και αν ζουν, οποιαδήποτε θρησκεία και αν έχουν, ένα είναι σίγουρο, ότι θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής για όλους. Όσο για τον άνθρωπο που τις ενδιαφέρει θέλουν να είναι και το κέντρο της ζωής του. Γι’ αυτό δείξε της και εσύ το ενδιαφέρον σου βρε παιδάκι μου, αν την σκέφτεσαι, αν σου λείπει αν την είδες στον ύπνο σου, αν απλά θέλεις να της πεις ότι την θέλεις μην το κρατήσεις για τον εαυτό σου, πες της το! Τότε σίγουρα την έχεις. Μην αρχίσεις βέβαια τις υπερβολές και την ζαλίσεις την γυναίκα! Παν μέτρον άριστον!

Number 6 : Κάνε… Focus!

Γνωστό της πάσης φύσεως ότι οι γυναίκες είναι εγκεφαλικά πλάσματα! Αν καταφέρεις και “παίξεις” με αυτό τότε σίγουρα είσαι πολλούς πόντους μπροστά από οποιονδήποτε άλλον. Όταν λέω να παίξεις δεν εννοώ φυσικά, να την τρελάνεις την γυναίκα, αλλά να κάνεις πράγματα που θα ήθελε να κάνεις, να τις πάρεις κάτι που σίγουρα θα της αρέσει, να τις κάνεις καμία εκπληξούλα ή πράγματα που θα την εντυπωσιάσουν. Να διαβάζεις την σκέψη της και να είσαι ένα βήμα μπροστά με λίγα λόγια! Κάντο και θα με θυμηθείς!

Number 7 : Διείσδυσε στον εσωτερικό της κόσμο!

Αν μπορέσεις να σε εμπιστευτεί τόσο πολύ μία γυναίκα ώστε να σου ανοίξει την καρδιά της και να σου πει πράγματα για την προσωπική της ζωή, την οικογένεια της, τις φίλες τις και γενικότερα για την ζωή της, ή είσαι πολύ αληθινός και σου αξίζουν συγχαρητήρια ή είσαι μεγάλος μάγκας που μπόρεσες να την κάνεις να σε εμπιστευτεί με άλλον τρόπο. Όπως και να έχει αν το καταφέρεις αυτό, τότε το έχεις το παιχνίδι στα χέρια σου!

Number 8 : Κάντο όπως…ο Will Smith στο Hitch!

Είναι πολύ σημαντικός τομέας, που ή θα τα πας τέλεια ή απλά χάλια. Οπότε, αν δεν το έχεις, καλύτερα να το αφήσεις γι’ αυτούς που τα καταφέρνουν! Βέβαια αν δεν νομίζεις «πως το έχεις» και κάνεις την γυναίκα που σε ενδιαφέρει να γελάσει, τότε φίλε η γυναίκα απλά λιώνει για εσένα και δεν χρειάζεται να κουραστείς και πολύ!

Number 9 : Άσε ένα μυστήριο να πλανιέται!

Πάντα ένας μυστήριος άντρας ελκύει μία γυναίκα περισσότερο από κάθε άλλον. Μην παρά είσαι μυστήριος βέβαια και δεν μπορεί καν να καταλάβει πως είσαι γιατί το έχασες το παιχνίδι! Ούτε να διανοηθείς να είσαι και ανοιχτό βιβλίο βέβαια. Όλα είναι μία λεπτή γραμμή που απλά δεν πρέπει να την παραβείς. Καθώς οι γυναίκες είναι περίεργα πλάσματα, ένα τύπου «μισάνοιχτο» βιβλίο θα ήταν ότι πρέπει!

Number 10 : Ξέχνα τις άλλες!

Είναι άγραφος κανόνας! Όταν είσαι μαζί της, μην κάνεις καν την κίνηση να κοιτάξεις άλλη ή οτιδήποτε έχει σχέση με άλλες γυναίκες. Όπως είπαμε οι γυναίκες θέλουν να είναι το κέντρο του κόσμου, του δικού σου κόσμου! Οπότε οποιαδήποτε αναφορά ή βλέμμα σε άλλη γυναίκα είναι μείον!




sportygossip.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου