ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

«Αθλητικές ματιές” με τον Κώστα Μάρκου


  • Την πρώτη εβδομάδα της  βασικής προετοιμασίας τους ολοκληρώνουν τα Γρεβενά Αεράτα. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και αυτό αποτελεί πλεονέκτημα. Οι προπονήσεις είναι πολύ κοπιαστικές από τον προπονητή Νίκο Μπαλοδήμο και το γυμναστή Χρήστο Πλήκα, οι παίκτες τα δίνουν όλα έχοντας φιλοδοξίες να δείξουν ένα καλό πρόσωπο και έχοντας την ευκαιρία να αναδειχθούν οι ίδιοι στη Γ΄ Εθνική.






  • Σε μια περίπου εβδομάδα αναμένεται να δρομολογηθούν οι τελικές εξελίξεις για το φετινό Πυρσό. Όπως έχει διαρρεύσει από ανθρώπους της ομάδας οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στις 20 Αυγούστου χωρίς να είναι ακόμα γνωστά η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία αλλά και το ρόστερ του συλλόγου.



  • Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε φέτος για την ιστορική Μαύρη Θύελλα Κνίδης που επέστρεψε πανηγυρικά στην Α΄ Κατηγορία. Πρόκειται από τα ιδρυτικά σωματεία της ΕΠΣ Γρεβενών και παλαιότερα είχε αγωνιστεί και στην ΕΠΟΣ Κοζάνης. Η ομαδα έχει μεγάλη παράδοση συμμετοχών στην Α΄ Κατηγορία αλλά και ανάδειξη παικτών. Τα τελευταίοι χρονιά έχει γνωρίσει μια ανοδική πορεία και οι υπεύθυνοι του συλλόγου ετοιμάζουν την ομαδα για τη νέα χρονιά. Ο πρόεδρος της ομάδας Δημητρης Κολτσίδας που έχει επιδείξει σημαντικό έργο προσέλαβε για προπονητή το Χρήστο Μπλάντο, παλιό ποδοσφαιριστή του Πυρσού. Ο κ. Μπλάντος θα είναι και γυμναστής καθώς έχει διπλό ρόλο παίκτη και προπονητή. Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία προχώρησαν σε επαφές και ολοκλήρωσαν ακόμη μια μεταγραφή, αυτή του Αποστόλου. Ατού της ομάδας είναι το πανέμορφο γήπεδο που οι υπεύθυνοι της ομάδας φροντίζουν να το διατηρούν σε άριστη κατάσταση.



  • Με τη δοκιμασμένη συνταγή των δικών του παιδιών θα πορευτεί και φέτος ο Καμβουνιακός. Η διοίκηση με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κώστα Κουτσίκο τα τελευταία χρόνια έχει οργανώσει άρτια τις ακαδημίες του συλλόγου και είναι χαρακτηριστικό ότι και στην φετινή αντρική ομαδα προωθούνται 5 παιδιά από τα τμήματα υποδομής. Στην τεχνική ηγεσία συνεχίζει ο Βαγγέλης Παλπάνης το έργο του οποίου κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο. Η προετοιμασία ξεκινά στις 20 Αυγούστου. Όλοι γνωρίζουν ο τι ο Καμβουνιακός αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του Γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου και θέλουν να κάνουν πορεία αντάξια της ιστορίας τους.



  • Με κολακευτικά λόγια εκφράστηκαν στο e-Grevena για την άριστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Σειρήνας στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι ΠΑΟΚ κ20 – ΑΕ Καραϊσκάκης οι Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος και Κώστας Ιωσηφίδης.



  • Σήμερα αποχώρησε από τους Φιλιππαίους όπου διεξήγαγε τη προετοιμασία της στις εγκαταστάσεις ΛΕΩΝΙΔΑ η ομαδα ΑΕ Καραϊσκάκης η οποία έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη.

Φωτορεπορτάζ και βίντεο από την προετοιμασία στα Γρεβενά Αεράτα
Περισσότερες εικόνες εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου