ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

«Αθλητικές Ματιές» με τον Κώστα Μάρκου

Σε μια ριζοσπαστική και καινοτόμο απόφαση προέβη η ΕΠΣ Γρεβενών, όσον αφορά τη διοργάνωση των νέων πρωταθλημάτων
Την ήττα με 2-0 γνώρισαν πριν λίγες μέρες τα Γρεβενά Αεράτα από την
ΑΕ Καραγιαννίων, ωστόσο στις τάξεις της ομάδας δεν εκφράζουν κάποια ανησυχία για το γεγονός, άλλωστε τα φιλικά χρησιμεύουν στους προπονητές να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Ο προπονητής Νίκος Μπαλοδήμος έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική γραμμή, είδε μια μικρή βελτίωση αλλά χρειάζεται ακόμη δουλειά στο κομμάτι της ομοιογένειας. Αναφορικά με την επιθετική αφλογιστία ο κ.Μπαλοδήμος δεν ανησυχεί, κλείσαμε 3 εβδομάδες προετοιμασίας και τα πόδια είναι βαριά για να εκτελέσεις και να δημιουργήσεις. Τις επόμενες μέρες η Διοίκηση αναμένεται να ανακοινώσει μια μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά. Επόμενο φιλικό για την ομάδα την επόμενη εβδομάδα στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα.






Με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη του Πυρσού. Τα βλέμματα των φιλάθλων είναι στραμμένα στο ΔΑΚ όπου το απόγεμα θα γίνει το πρώτο ραντεβού και αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το διοικητικό σχήμα και το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Δεδομένη είναι η παραμονή στην τεχνική ηγεσία του πολύπειρου Χρήστου Λάλλου που θα έχει για συνεργάτη τον γνωστό γυμναστή Γιάννη Σταμπουλίδη. Οι άνθρωποι του Πυρσού δηλώνουν ότι διδάχθηκαν από τα λάθη του παρελθόντος και φιλοδοξούν να οργανώσουν με τέτοιο τρόπο την ομάδα ώστε όχι μόνο να επιτευχθεί το αυτονόητο, η επιστροφή στη Γ’ Εθνική, αλλά και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για το μέλλον του ιστορικού Συλλόγου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Είναι φυσικό οι φίλαθλοι των Γρεβενών να βλέπουν επιφυλακτικά τη νέα προσπάθεια, είναι όμως επίσης γνωστό ότι διψούν για καλό ποδόσφαιρο και εφόσον αναγνωριστεί μια καλή και υγιής προσπάθεια θα επιστρέψουν στο γήπεδο.
Σχεδόν όλες οι ομάδες ξεκίνησαν την προετοιμασία, ελπίζουμε να υποβάλλουν τους ποδοσφαιριστές τους στις ανάλογες αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις.


Ανεκτίμητη είναι η προσφορά του Γιάννη Γεωργούλα. Πρόκειται για το Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου της Κιβωτού ο οποίος είναι άνθρωπος του αθλητισμού. Οι παλαιότεροι θυμούνται ότι αγωνίστηκε στον Πυρσό και σε άλλες ομάδες του Νομού μας. Πλέον, με άριστο τρόπο, οργάνωσε το Σχολείο του δείχνοντας μεγάλη αγάπη στα παιδιά και ασκώντας με απόλυτη επιτυχία τα καθήκοντά του.

Φιλικό μνήμης πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αμυγδαλιάς. Αντιμέτωπες οι ομάδες της Αμυγδαλιάς και του Αγ,Γεωργίου θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του Βαγγέλη Κιούρκα. Πρόκειται για μια εμβληματική ποδοσφαιρική προσωπικότητα που διέπρεψε με τη φανέλα και των δύο ομάδων και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τη ποδοσφαιρική ποιότητα και το ήθος. Αν και έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή, οι άνθρωποι των δύο ομάδων τον θυμούνται και διοργανώνουν αυτό το φιλικό για να τον θυμούνται οι νεότεροι.





Σε μια ριζοσπαστική και καινοτόμο απόφαση προέβη η ΕΠΣ Γρεβενών, όσον αφορά τη διοργάνωση των νέων πρωταθλημάτων
Με δεδομένη τη δραματική συρρίκνωση του αριθμού των ενεργών σωματείων (μόλις 16 απέμειναν), καταργήθηκε για πρώτη φορά φέτος η Β΄ κατηγορία. Έτσι όλες οι ομάδες παίζουν στην Α΄, που χωρίζεται σε δύο ομίλους των 8 ομάδων. Με το πέρας των 14 αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας, οι πρώτες τρεις ομάδες κάθε ομίλου πριμοδοτούνται με χρηματικό έπαθλο 500 ευρώ καθεμία και συμμετέχουν σε ένα νέο, «μίνι» πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών. Η ομάδα που θα πρωτεύσει, κατακτά τον τίτλο και την άνοδο στη Γ΄ εθνική. Όπως είναι φυσιολογικό, η θεαματική αυτή αλλαγή έγινε δεκτή με ανάμικτα συναισθήματα από τους εκπροσώπους των ομάδων, απομένει όμως να φανεί και να κριθεί στην πράξη. Από τη μεριά της η ΕΠΣ Γρεβενών, όπως τόνισε ο γραμματέας, Κώστας Κοτζατίσογλου, προσπαθεί σε δύσκολους οικονομικά καιρούς να βρει τρόπους για να βοηθήσει τα σωματεία, έτσι φέτος ανακοινώθηκε πως μειώνονται κατά 20 ευρώ τα έξοδα διαιτησίας ανά αγώνα, ενώ παράλληλα με πρωτοβουλία της ΕΠΣ βρέθηκαν χορηγοί που θα αναλάβουν τις εργασίες στους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων. Το νέο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα ισχύσει τουλάχιστον για 2 χρόνια. Οι δύο όμιλοι καταρτίστηκαν ως εξής: (Α΄ ΟΜΙΛΟΣ) Πυρσός Γρεβενών, Βατόλακκος, Κοκινιά/Πολύδενδρο, Καληράχη, Μηλιά, Κιβωτός, Μέγαρο, Αμυγδαλιά, (Β΄ ΟΜΙΛΟΣ) Δεσκάτη, Παλιουριά, Δήμητρα, Καρπερό, Νεοχώρι, Κνίδη, Σειρήνα, Τριφύλλι.

Κώστας Μάρκου στο e-grevena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου