ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

«Μπράβο μάγκα»: Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον Μίλτο Τεντόγλου



Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, έσπευσε να δώσει ο πολιτικός κόσμος.

«Θερμά συγχαρητήρια για την κορυφαία Ευρωπαϊκή σας διάκριση. Οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν για ανάλογες διακρίσεις σε Παγκόσμιο και Ολυμπιακό επίπεδο», ήταν το μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλο προς τον νεαρό άλτη για την επιτυχία του στο Βερολίνο.






Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ήταν από τους πρώτους που έστειλαν τα συγχαρητήριά τους, μέσω Twitter, στον 20χρονο πρωταθλητή του μήκους.






Ανακοίνωση εξέδωσε και ο τομέας αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής.






«Εκφράζουμε τα θερμότατα μας συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο.

Ο νεαρός πρωταθλητής μας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και περίτρανη απόδειξη των δυνατοτήτων της νέας γενιάς. Με το πάθος, τον δυναμισμό του και την επίμονη προσπάθεια μπόρεσε να αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης και να τονώσει το ηθικό όλων των Ελλήνων. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στον αγώνα του μελλοντικές διακρίσεις», ανέφερε η ανακοίνωση.
iefimerida


Συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη στον Πρωταθλητή Ευρώπης 



Ένας Έλληνας στην κορυφή της Ευρώπης! Ο Δυτικομακεδόνας, ο Γρεβενιώτης, το δικό μας παλικάρι, ο Μίλτος Τεντόγλου…

Μίλτο θερμά συγχαρητήρια! Μας έδωσες απέραντη χαρά, μας έκανες να αισθανθούμε ξανά υπερηφάνεια, ως Έλληνες και ως Δυτικομακεδόνες.

Σε ευχαριστώ από καρδιάς!



Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Θεόδωρος Καρυπίδης

Συγχαρητήρια του Επικεφαλή Μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Γρεβενών στον Πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτο Τεντόγλου

Τέκνο της Γρεβενιώτικης γης για ακόμη μια φορά απογείωσες τα Γρεβενά και την Ελλάδα και μας έδωσες έναν ακόμη λόγο, να είμαστε περήφανοι για την καταγωγή και τον τόπο μας.
Θερμά συγχαρητήρια Μίλτο, σε ευχαριστούμε για τη χαρά που μας έδωσες. Να είσαι γερός και να συνεχίσεις ακόμη πιο ψηλά!!! Για τα Γρεβενά και την Ελλάδα!
Ο Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών

Δημοσθένης Κουπτσίδης


Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών στον Γρεβενιώτη Πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτο Τεντόγλου

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης συγχαίρει τον Γρεβενιώτη Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος για μια ακόμη φορά μας έκανε υπερήφανους.
Ο νεαρός αθλητής αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο.
«Θερμά συγχαρητήρια, σε ευχαριστούμε που μας κάνεις να αισθανόμαστε υπερήφανοι ως Γρεβενιώτες και Έλληνες, εύχομαι πολλές ακόμη επιτυχίες για το μέλλον».
Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στον Γρεβενιώτη Πρωταθλητή Ευρώπης το Δημαρχείο Γρεβενών θα παραμείνει φωταγωγημένο σήμερα Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ του Ευάγγελου Σημανδράκου

Ο Μίλτος Τεντόγλου στην κορυφή των πρωταθλητών της Ευρώπης Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο νεότερο πρωταθλητή στην Ευρωπαϊκή ήπειρο στο άλμα εις μήκος. Ο Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» στην κορυφή της Ευρώπης κάνοντάς μας όλους υπερήφανους για τη διάκρισή του, για την αφοσίωση και την επιμονή του και την προηγούμενη πολλή δουλειά που έχει κάνει προς αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον προπονητή του καθώς και τους ανθρώπους που είναι κοντά του και τον στηρίζουν. Ο Μίλτος είναι η πλευρά της Ελλάδας που μοχθεί και επιμένει παρά τις στερήσεις και τις δυσκολίες και που αγωνίζεται ως νέα γενιά. Μπράβο Μίλτο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης
Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών
Ευάγγελος Σημανδράκος


Τα συγχαρητήριά μας συνοδεύουν την τεράστια επιτυχία του Γρεβενιώτη αθλητή μας Μίλτου Τεντόγλου, που κράτησε την Ελλάδα ψηλά σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας.
Μίλτο σε καμαρώνουμε και σε ευχαριστούμε για όσες επιτυχίες μας χαρίζεις.
Σε συγχαίρω προσωπικά για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου και σου εύχομαι να βρίσκεσαι πάντα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε όποιον αγώνα δίνεις.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού

Δυτικής Μακεδονίας
Δασκαλόπουλος Αντώνιος

Συγχαρητήρια Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητήριου Γρεβενών

Αγαπητέ Μίλτο, θα ήθελα να σε συγχαρώ εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των μελών του Επιμελητηρίου για την τεράστια επιτυχία σου και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος .
Για μια ακόμα φορά με το ήθος και την αγωνιστική σου δυναμική ,μας έκανες υπερήφανους .
Σου εύχομαι να είσαι δυνατός ,υγιής και να μας προσφέρεις στιγμές χαράς και υπερηφάνειας .

Θερμά Συγχαρητήρια !
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου
Νικόλαος Ράμμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου