ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Με στυλ... Τραμπ στη ΔΕΘ ο Τσίπρας: Αεροσκάφος, 11 συνοδευτικά, ασθενοφόρο




Κρυφά, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο
πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με συνοδεία η οποία θύμιζε αυτή του προέδρου των ΗΠΑ.
Ο κ. Τσίπρας έφτασε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 11:45 το βράδυ της Πέμπτης. Στη συνέχεια, συνοδεία 11 οχημάτων μετέβη στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς»
Συνοδεία αλά Τραμπ







Από τη στιγμή που το αεροσκάφος προσγειώθηκε στον διάδρομο του «Μακεδονία» τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο μετακίνησης του πρωθυπουργού και της συνοδείας του, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. 


Η διαδρομή από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο είναι μία απόσταση 15,59 χλμ. και κατά μήκος της είχαν νεκρώσει τα πάντα, αφού Αστυνομία, Ασφάλεια και Τροχαία απέκλειαν δρόμους και σταματούσαν την κυκλοφορία των ΙΧ.
Προφανώς από το Μέγαρο Μαξίμου επέλεξαν ο πρωθυπουργός να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πέμπτης, ώστε να μη συμπέσει η άφιξή του στην πόλη για την 83η ΔΕΘ με τα συλλαλητήρια και τις διαδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή. 
«Φρούριο» η Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ
Η παρουσία της αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη για την Εκθεση είναι πρωτοφανής, καθώς 5.500 αστυνομικοί, FBI και... ελεύθεροι σκοπευτές «φρουρούν» την πόλη κατά τη διάρκεια της παραμονής του πρωθυπουργού.





Η Θεσσαλονίκη και ειδικά οι χώροι γύρω και μέσα από το εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ θυμίζουν φρούριο, καθώς ακροβολισμένοι άνδρες της αστυνομίας κάθε ειδικότητας βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα, ενώ στα μέτρα ασφαλείας συμμετέχουν και Αμερικανοί πράκτορες, μιας και τιμώμενη χώρα στη φετινή ΔΕΘ είναι οι ΗΠΑ.
iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου