ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας Δήμου Γρεβενών 2018 (εικόνες)


Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Γρεβενών ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με σύνθημα “Συνδυάζω- Μετακινούμαι”.






Συνδυάζοντας την γνώση και την εμπειρία πολλών διαφορετικών φορέων δημιουργήθηκε ένα εβδομαδιαίο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων με σκοπό να προωθήσουν την μετακίνηση με φιλικά προς το περιβάλλον μέσα (ποδήλατο, πεζοπορία, λεωφορείο), την χρήση των κοινόχρηστων χώρων για δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την καλλιτεχνική έμπνευση καθώς και την εκπαίδευση.




Επιπλέον επιχειρήθηκαν κάποιες μόνιμες παρεμβάσεις στην πόλη με σκοπό την βελτίωση των καθημερινών μετακινήσεων (επιμέλεια της διαγράμμισης στις διαβάσεις, καλλωπισμός των κάδων, βάσεις ποδηλάτων) και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου (Ευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο), αποκλείστηκε συμβολικά η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της οδού Φαρδυκάμπου.

Τηρώντας την ηθική της ορθής συνεργασίας ευχαριστούμε θερμά όλους, φορείς και ιδιώτες, όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2018 και ειδικότερα το Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Γρεβενών, τον Αθλητικό Σύλλογο Αντισφαίρισης Γρεβενών, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Γρεβενών και τους κυρίους Αντώνη Σβολιαντόπουλο, Αντώνη Παπαβασιλείου, Απόστολο Διανέλλο και τις κυρίες Κατερίνα Προκόβα και Μερόπη Τσιμπέρη.

Ανανεώνουμε το ραντεβού για το 2019 ελπίζοντας ότι ο Δήμος Γρεβενών θα καταφέρεις να αποσπάσει κάποιο βραβείο καθώς για πρώτη φορά φέτος θα συμμετάσχει στο διαγωνιστικό κομμάτι της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας ανάμεσα σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.
Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου