ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Απίθανο: Γυναίκα στην Ινδία γέννησε σε ηλικία 70 ετών!


3401c30c00000578-3582592-image-a-1_1462882141093



Μέχρι ποια ηλικία μπορεί να γεννήσει μια γυναίκα;

Οι απαντήσεις ποικίλουν, ανάλογα με τον άνθρωπο, αλλά σε καμία περίπτωση η απάντηση δεν είναι ο αριθμός... 70.

Η Ινδή έγινε η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που κατάφερε να γεννήσει. Μετρώντας 70 χρόνια ζωής, η Daljinder Kaur έφερε στον κόσμο ένα υγιές αγοράκι, γεγονός που προκάλεσε εντυπώσεις αλλά και έντονες αντιδράσεις.

Εχοντας μπει στην τρίτη ηλικία, είναι άγνωστο το κατά πόσο αυτή και ο 79χρονος άνδρας της θα μπορέσουν να προσφέρουν στο νεογέννητο παιδί τους τα απαραίτητα. Εχοντας φτάσει σε τέτοια ηλικία, είναι σχεδόν σίγουρο πως οι δύο γονείς δεν θα μπορέσουν να παρέχουν στο αγόρι τους μια... ομαλή ζωή, μέχρι και την ενηλικίωση του.



(Φωτογραφία από: DailyMail)

Παρόλα αυτά, η μητέρα δηλώνει πως δεν ήταν αρκετά μεγάλη ώστε να αποκτήσει παιδί για πρώτη φορά, για να προσθέσει πως μετά την γέννηση του γιου της, πιστεύει πως η ζωή της είναι ολοκληρωμένη. «Ο θεός θα φροντίσει για όλα» τονίζει ο Mohinder Singh Gill, πατέρας του μικρού Armaan.

Φυσικά το παιδί γεννήθηκε με εξωσωματική, έτσι ώστε να αποφευχθούν οι γενετικές ανωμαλίες, που στην περίπτωση του ηλικιωμένου ζευγαριού φάνταζαν ως το πιθανότερο σενάριο. «Είμαστε παντρεμένοι για 46 χρόνια και πλέον είχαμε σχεδόν χάσει τις ελπίδες μας να κάνουμε ένα παιδί. Τόσο εγώ, όσο και ο άντρας μου είμαστε πολύ στοργικοί» είπε η Kaur.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ινδία, μια χώρα με τεράστια ποσοστά γεννήσεων, η στειρότητα θεωρείται «κατάρα» και πολλές φορές αποτελεί μεγάλη ταπείνωση για το ζευγάρι. Ενα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο, είναι πως η γυναίκα που ως τώρα κρατούσε τα σκήπτρα της «μεγαλύτερης», είναι επίσης Ινδή και είχε γεννήσει σε πολύ κοντινή ηλικία με την Kaur.


Star-fm.gr



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου