ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Φωτιά στα κόκκινα η Σάσα Σταμάτη στο τρέιλερ για την εκπομπή της



Η αντίστροφη μέτρηση για
την επιστροφή της Σάσας Σταμάτη και της εκπομπής της «Oh La La», μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, έχει ξεκινήσει. Ήδη η παρουσιάστρια έκανε τα πρώτα γυρίσματα για το τρέιλερ της νέας σεζόν, που θα βγει σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες.


Με ανεβασμένη διάθεση και ανανεωμένη η ίδια, επιστρέφει στην ψυχαγωγική ζώνη του σαββατοκύριακου. Η Σάσα Σταμάτη φορώντας ένα μίνι κόκκινο φόρεμα «κλέβει» τις εντυπώσεις, ενώ δε σταμάτησε να πειράζει τους συνεργάτες της, στη διάρκεια των γυρισμάτων.



Όσο για την τηλεοπτική της παρέα, είναι σίγουρο ότι και φέτος θα είναι μαζί της ο Δημήτρης Μηλιόγλου με τον Παναγιώτη Τάτση, ενώ δεν έχει οριστικοποιηθεί το όνομά (ή τα ονόματα, καθώς υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο) που θα αντικαταστήσει την Τζώρτζια Γεωργίου, η οποία αποχώρησε από την εκπομπή.



Πάντως, για τη Σάσα Σταμάτη το 2018 αποδεικνύεται ότι είναι η χρονιά της. Το μεγάλο στοίχημα να παρουσιάσει τη δική της εκπομπή, το κέρδισε παίρνοντας το εισιτήριο για τη νέα χρονιά, ενώ και σε προσωπικό επίπεδο δείχνει να είναι ήρεμη. Και ανανεωμένη - θα συμπληρώναμε - δείχνοντας μία πιο θηλυκή διάθεση στις εμφανίσεις της. Άλλωστε, φέτος το καλοκαίρι οι εμφανίσεις της στην παραλία, δεν θύμιζαν ιδιαίτερα τη Σταμάτη όπως την είχαμε συνηθίσει στα χρόνια που ήταν στο πάνελ της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Τώρα, είχαν έναν άλλον αέρα.























newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου