ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Το σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου Γρεβενών ενισχύει το Νηπιαγωγείο της Δερβιτσάνης στη Βόρεια Ηπειρο.. (εικόνες)

Το Νοσοκομείο Γρεβενών συνδράμει στην παιδική βιβλιοθήκη της ελληνόφωνης κοινότητας με δωρεά παιδικών βιβλίων που συγκεντρώθηκαν από τους εργαζόμενους...

Το dervitsani.gr αναφέρει: Με την προσέλευση σημαντικού αριθμού μαθητών, για τα δεδομένα του τόπου μας,

ξεκίνησε η σχολική χρονιά και για το «Ενιαίο Σχολείο» Δερβιτσάνης.

Σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου το σχολείο του χωριού μας υποδέχτηκε εννέα νέους μαθητές στην Α’ τάξη Δημοτικού, με αξιοπρόσεκτη την εγγραφή μιας μαθήτριας, η οποία μαζί με τους γονείς της, επέστρεψε από τη Γερμανία. Στην επίσημη έναρξη έδωσαν το παρών η τοπική αυτοδιοίκηση με εκπρόσωπό της τον αντιδήμαρχο Δρόπολης κ. Μιχάλη Μάνο και πλήθος γονέων και κηδεμόνων.





Κατά την ομιλία της, η διευθύντρια του σχολείου κ. Μαρινέλλα Λίτση, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της συνεχής παρουσίας των γονέων στην εκπαιδευτική κοινότητα, τονίζοντας πως είναι μέλημα όλων η πρόοδος των παιδιών. Εν συνεχεία ευχαρίστησε θερμά τον κοινωφελή σύλλογο «Εστία Δερόπολης» για την προσφορά ολοκαίνουργιων καρεκλών στις τάξεις του Μεσαίου (Λυκείου) και το δήμο μας, για την περάτωση των έργων συντήρησης του σχολικού κτηρίου.

Έπειτα ο κ. Μάνος αναφερόμενος στη σημαντικότητα στήριξης της τοπικής κοινωνίας, τόνισε πως οι μαθητές θα πρέπει να ανοίξουν τους μαθησιακούς τους ορίζοντες, καθότι οι εποχές μας, είναι εποχές γενικού ανταγωνισμού με όλο τον υπόλοιπο κόσμο.
Κλείνοντας τις ομιλίες, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Άρτεμις Μπόμπολη, ευχήθηκε στα παιδιά καλή σχολική χρονιά και απευθυνόμενη προς τους γονείς, απεύθυνε έκκληση στήριξης προς εκείνα.

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως στο σχολείο συντελέστηκαν κάποιες θετικές αλλαγές, με την αμέριστη στήριξη της διεύθυνσης. Ο χώρος του νηπιαγωγείου, το οποίο μέχρι στιγμής αριθμεί δέκα παιδιά, ανακαινίσθηκε και προσαρμόστηκε αρκετά στις ανάγκες των μικρών μας φίλων. Μερίδα της νεολαίας του χωριού προσέφερε χρηματικό ποσό για να ενισχυθούν τα εποπτικά μέσα και το Σωματείο Εργαζομένων (ιατροί και λοιπό προσωπικό) της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών (κατόπιν έκκλησης νέων εκπαιδευτικών από τη Δερβιτσάνη) έστειλε σημαντικά αναλώσιμα ήδη και παιδικά βιβλία για να ενισχυθεί το όλο έργο.







Περισσότερα εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου