ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Η Σούν Γι κατηγορεί τη Μία Φάροου ότι την κακοποιούσε όταν ήταν παιδί



Η Σουν Γι για πολλά χρόνια ήταν
πρωταγωνίστρια ενός ερωτικού σκανδάλου, που τάραξε τους κόλπους του Χόλιγουντ και σόκαρε την κοινή γνώμη. Η θετή κόρη της Μία Φάροου ερωτεύτηκε τον Γούντι Άλεν, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό, σύναψε μαζί του σχέση και κατόπιν παντρεύτηκαν δημιουργώντας τη δική τους οικογένεια. Για πολλά χρόνια, η σχέση του καταξιωμένου σκηνοθέτη με τη νεαρή Κορεάτισσα ήταν θέμα συζήτησης και η Σουν Γιν υπόλογη για τον παράνομο έρωτα της.

Ωστόσο, η ίδια προτίμησε να ακολουθήσει το δρόμο της σιωπής και να μην απαντήσει στις επιθέσεις που δεχόταν αυτά τα χρόνια τόσο από τη Μία Φάροου όσο και από τα θετά της αδέλφια. Όμως, το κίνημα #MeToo που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και υποστηρίκτριά του είναι και η Φάροου, έκαναν την Σουν Γι να «σπάσει» τη σιωπή της και να προχωρήσει σε αποκαλύψεις, που προκαλούν αίσθηση.



Η 47χρονη σήμερα Σουν Γι μίλησε στο περιοδικό New York και για πρώτη φορά αναφέρεται στα παιδικά της χρόνια δίπλα στη Φάροου, αλλά και στην παράνομη σχέση της με τον Γούντι Άλεν, τον οποίο υπερασπίζεται με πάθος και αφοσίωση, απορρίπτοντας τις κατηγορίες της θετής αδελφής της, Ντίλαν ότι είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά από εκείνον.

Τη Σουν Γι υιοθέτησε η Μία Φάροου με τον τότε σύζυγό της, Αντρέ Πρεβίν όταν ήταν 6 χρόνων, από ορφανοτροφείο της Νότιας Κορέας. Η 47χρονη περιγράφει την άσχημη εμπειρία της με τη διάσημη ηθοποιό το πρώτο βράδυ στο ξενοδοχείο, όπου έμειναν μετά την ολοκλήρωση της υιοθεσίας. «Θυμάμαι ακόμα και το δευτερόλεπτο που την κοίταξα για πρώτη φορά. Με πλησίασε, άνοιξε τα χέρια της και μου έκανε μια μεγάλη αγκαλιά. Εγώ καθόμουν παγωμένη και αναρωτιόμουν ποια είναι αυτή η γυναίκα. Ήθελα να πάρει τα χέρια της από πάνω μου. Δεν μου έδινε την εντύπωση ειλικρινούς ατόμου», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει: «Δεν είχα κάνει ποτέ μπάνιο μόνη μου στη ζωή μου, επειδή στο ορφανοτροφείο είχαμε μια μεγάλη μπανιέρα και μπαίναμε μέσα όλοι, μαζί. Όταν με πήγε η Μία να με πλύνει, αντί να κάνει αυτό που θα έκανε κάποιος με ένα παιδί, ίσως να μπει στο νερό μαζί μου, να βάλει μέσα ένα παιχνίδι, να με αγκαλιάσει για να με καθησυχάσει επειδή φοβόμουν, εκείνη απλά με πέταξε μέσα στην μπανιέρα. Από την αρχή δεν είχε καθόλου μητρική συμπεριφορά απέναντί μου».



Όταν την υιοθέτησε με τον τότε σύζυγό της, στο σπίτι υπήρχαν συνολικά έξι παιδιά, μαζί με τα βιολογικά του ζευγαριού. Και όπως λέει, υπήρχε ξεκάθαρα μία διάκριση, με τον γιο της Φάροου, Φλέτσερ να έχει πάνω του όλο το ενδιαφέρον των γονιών. Και τα υπόλοιπα να αντιμετωπίζονται σαν κατοικίδια! Και κάπου εκεί, όπως λέει, ξεκίνησαν και τα πρώτα επεισόδια λεκτικής και σωματικής κακοποίησης.


«Προσπαθούσε να με διδάξει το αλφάβητο με ξύλινα τουβλάκια. Αν δεν έλεγα σωστά τα γράμματα μου τα πετούσε στο κεφάλι», αποκαλύπτει η Σουν Γι. Η κατάσταση στη συνέχεια έγινε χειρότερη. Η Φάροου τη χαστούκιζε, πολλές φορές την έδερνε, ενώ την κρατούσε ανάποδα για να ανέβει το αίμα στο κεφάλι της, καθώς πίστευε ότι με αυτό τον τρόπο η μικρή θα γινόταν πιο έξυπνη.Η Ντίλαν Φάροου κατηγόρησε τον Άλεν για σεξουαλική παρενόχληση


Η Σουν Γι αναφέρεται και στη σχέση της με τον Γούντι Άλεν, τον οποίο αρχικά μισούσε. Μετά, όμως, από ένα ατύχημα που είχε στα 11 της χρόνια και το ενδιαφέρον που έδειξε εκείνος, άρχισε να τον συμπαθεί. Πήγαιναν μαζί σε αγώνες, έβλεπαν μαζί τηλεόραση και περνούσαν πολλές ώρες οι δυο τους. Η σχέση τους μετατράπηκε σε ερωτική, όταν εκείνη ήταν 21 χρόνων. Ήταν το 1991, όταν παρακολουθούσαν στον καναπέ μια ταινία και ο σκηνοθέτης έσκυψε και τη φίλησε.

«Τότε ξεκίνησαν όλα. Υπήρχε μεγάλη έλξη μεταξύ μας, ήμασταν σαν δύο μαγνήτες», δηλώνει η Σουν Γι. Για μήνες, η παράνομη σχέση τους έμεινε κρυφή, μέχρι που η Φάρρου ανακάλυψε γυμνές της φωτογραφίες στα προσωπικά αντικείμενα του Άλεν. Κι έγινε, όπως ήταν αναμενόμενο, ο κακός χαμός. Και παρόλες τις αντιδράσεις και τα όσα γράφονταν για εκείνους, παντρεύτηκαν το 1997 κι έκτοτε είναι μαζί κρατώντας χαμηλούς τόνους και διακριτικότητα.

Όμως, την ίδια χρονιά του γάμου τους, η άλλη θετή κόρη της Φάρου, Ντίλαν είχε κατηγορήσει τον σκηνοθέτη ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά. Κι ένα νέο σκάνδαλο μόλις είχε ξεσπάσει, χωρίς όμως, να επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της μικρής. Με αφορμή το κίνημα #MeToo, η ιστορία αυτή επανήλθε και η Σουν Γι κατηγορεί ανοιχτά την άλλοτε θετή μητέρα της ότι τα κατασκευάζει η ίδια, επειδή ακόμη «διψά» για εκδίκηση.Ο βιολογικός γιος της Μία Φάροου και του Γούντι Άλεν, Ρόναν

«Η Φάροου εκμεταλλεύεται το κίνημα #MeToo και περιφέρει ξανά την Ντίλαν ως θύμα. Μια ολόκληρη γενιά ακούει ξανά αυτήν την ιστορία τελείως διαστρεβλωμένη» δηλώνει. Κι εξηγεί ότι αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της και να μιλήσει για τη δική της εμπειρία, δείχνοντας προς τα έξω ένα άλλο πρόσωπο της ηθοποιού, που ο κόσμος δεν γνωρίζει.

Ωστόσο, η συνέντευξη της προκάλεσε την οργή των αδελφών της Ντίλαν και Ρόναν, οι οποίοι σχολίασαν μέσα από τα social media ότι η μητέρα τους είναι υπέροχη, μεγάλωσαν με αγάπη ενώ οφείλουν σε εκείνη όσα έχουν πετύχει μέχρι σήμερα στη ζωή τους. Επίσης, θεωρούν «άδικη» τη συνέντευξη, καθώς το περιοδικό επέτρεψε να ακουστεί μέσα από αυτήν, μόνο η μία πλευρά.





newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου