ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Παππούς και γάτες σε απολαυστικές φωτογραφίες που λάτρεψε το διαδίκτυο



Ο Τέρι Λόρμεν είναι ένας
συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Στα 75 του ο πρώην καθηγητής ισπανικών, περνά την ώρα του ταξιδεύοντας. Του αρέσει να γυρίζει τον κόσμο. Όταν όμως βρίσκεται στη βάση του στο Green Bay του Ουισκόνσιν ασχολείται με τις γάτες που τόσο αγαπά.

Λόγω του ότι ταξιδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, δεν έχει αποκτήσει δικές του γάτες. Αυτό ωστόσο δεν τον εμποδίζει να προσφέρει την αγάπη και τη φροντίδα του στο καταφύγιο για γάτες που δημιούργησε το 2016 η 27χρονη Ελίζαμπεθ Φελντχάουζεν.


Ο 75χρονος άνδρας επισκέπτεται σε καθημερινή βάση το καταφύγιο και με τη δική του, ειδική βούρτσα φροντίζει τις γάτες. «Όλες (οι γάτες) τον γνωρίζουν», αναφέρει στο BBC η ιδιοκτήτρια του καταφυγίου και προσθέτει: «Μόλις περνά την πόρτα τρέχουν κατά πάνω του γιατί γνωρίζουν ότι έχει την ειδική βούρτσα και τις φροντίζει. Όλες μαζεύονται πάνω του και τρίβονται, τον αγαπούν».

Το να φροντίζεις όμως 20-30 γάτες δεν είναι εύκολο πράγμα. Και δεν είναι λίγες οι φορές που ο Τέρι αναζητά λίγες στιγμές ξεκούρασης παρέα με τις γάτες χαρίζοντας παράλληλα στους άλλους εθελοντές μοναδικά ενσταντανέ.


Φωτογραφίες του να κοιμάται αγκαλιά με γάτες έχουν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον 75χρονο να έχει γίνει διάσημος ως «Cat Grandpa», ένα παρατσούκλι που εγκρίνει και ο ίδιος.

«Όταν του είπα πόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν δει τις φωτογραφίες του χάρηκε πάρα πολύ», λέει η ιδιοκτήτρια του καταφυγίου.


Ο ίδιος δεν διαθέτει υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο για να κατανοήσει το πόσο δημοφιλής έχει γίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Είναι το πιο τρελό πράγμα στον κόσμο», λέει για να προσθέσει: «Κοιμάμαι πολύ αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο».

Η φήμη που έχει αποκτήσει το καταφύγιο λόγω του Τέρι έχει και οικονομικό αντίκτυπο καθώς έχουν συγκεντρωθεί από δωρεές 40.000 δολάρια, τα οποία σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια θα διατεθούν για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων.



Όσο για τις μελλοντικές ενέργειες; Από αυτές δεν γίνεται να απουσιάζει ο Τέρι. «Ο κόσμος απαιτεί να κάνουμε ένα ημερολόγιο με τον Τέρι και τις γάτες. Τον ρώτησα αν αισθάνεται άνετα με το να κάνει κάτι τέτοιο και είπε πως θα κάνει τα πάντα για να συγκεντρωθούν χρήματα για τις γάτες», λέει η ιδιοκτήτρια Ελίζαμπεθ Φελντχάουζεν.










newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου