ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Νίκος Ματθαίου: Ξαφνικό Αντίο στην πόλη των Γρεβενών




Με ανάμικτα συναισθήματα λύπης και χαράς σας ανακοινώνω την ξαφνική μετάθεσή μου από
την ορεινή και όμορφη πόλη των Γρεβενών στο Ακριτικό Βόρειο Αιγαίο. Μόλις μου ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας η προαγωγή μου στη μία και μοναδική  θέση του Συντονιστή Θεολόγων για όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου με έδρα την Μυτιλήνη. Τα αισθήματα που με διακατέχουν είναι ανάμικτα καθότι στεναχωριέμαι που θα αφήσω πίσω μου εσάς τους Γρεβενιώτες που με αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην πόλη σας, από την άλλη χαίρομαι που η Πολιτεία και η Παιδεία με τιμά με ένα ξεχωριστό λειτούργημα και θέση αυτή του Συντονιστή Εκπαιδευτικού έργου.






Κατ΄αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτηκ.κ. Δαβίδ ο οποίος μου εμπιστεύθηκε το αναλόγιο του Πρωτοψάλτου στον Μητροπολιτικό Ναό Γρεβενών όσο και τηνθέση του Διδασκάλου στα Τμήματα Βυζαντινής Μουσικής . Έπειτα τους άλλους δύο άρχοντες του τόπου τόσο τον κοΔασταμάνη,Δήμαρχο Γρεβενών όσο και τον κοΣημανδράκο,Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών με τους οποίους είχα μία πολύ καλή συνεργασία. Όλο το ιερατείο της Ι.Μητρόπολης ,τις κυρίες και κυρίους με τους οποίους ζήσαμε πολλές ώρες δημιουργίας και συνεργασίας στα τμήματα Βυζαντινής Μουσικής .



Φεύγοντας θα σας αφήσω μία πολύ δημιουργική και χρήσιμη παρακαταθήκη που ξεκίνησα στα Γρεβενά 5 χρόνια τώρα, πριν αναλάβω την θέση του πρωτοψάλτου.Αυτή του Ωδείου και Σχολής Ζωγραφικής <<ΤΟ ΛΙΚΝΟ>> το οποίο θα συνεχίσει δυναμικά την παρουσία του με ντόπιο καλλιτεχνικό προσωπικό και την καθοδήγηση της Νέας Καλλιτεχνικής Διευθύντριάς του, της κόρης μου Δέσποινας Ματθαίου Πτυχιούχο Βιολιού και Ανώτερων Θεωρητικών όσο και ειδικευόμενη Μαέστρο Οργανικών και Φωνητκών Συνόλων στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Θα σας παρακολουθώ από μακριά και θα χαρώ να μαθαίνω τα νέα σας.
ΝΙΚΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου