ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Θρίλερ στο Ιόνιο: Σε απαγχονισμό οφείλεται ο θάνατος του μοντέλου στο γιοτ μεγιστάνα στην Κεφαλονιά (εικόνες)



Σε απαγχονισμό οφείλεται ο θάνατος της Σίνεαντ Μακαναμάρα, που βρέθηκε την
περασμένη εβδομάδα κρεμασμένη στο πίσω μέρος της θαλαμηγού του Μεξικανού μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπαγιέρες στην Κεφαλονιά.

Η σορός του άτυχου μοντέλου του Instagram από την Αυστραλία αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα στην πατρίδα της, πέντε μέρες μετά τον εντοπισμό της στο γιοτ “Mayan Queen IV” των 190 εκατομμυρίων δολαρίων, όπου η 20χρονη εργαζόταν από τον περασμένο Μάιο ως μέλος του πληρώματος.





Η κοπέλα έκανε την τελευταία βάρδια της στο αγκυροβολημένο στο Αργοστόλι σκάφος όταν έχασε με τόσο τραγικό τρόπο τη ζωή της. Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε στη Daily Mail ότι η αιτία του θανάτου του μοντέλου ήταν ο απαγχονισμός, αν και θα χρειαστούν μήνες για τα αποτελέσματα συμπληρωματικών εξετάσεων. Αποκάλυψε δε ότι συμβούλεψε τη μητέρα και την αδελφή του θύματος, που βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα στην Ελλάδα, να μην επισκεφθούν το νεκροτομείο «για να μην τη δουν σε τόσο κακή κατάσταση».
Ο καπετάνιος μιας άλλης πολυτελούς θαλαμηγού που ανακάλυψε την κοπέλα είπε σε αυστραλιανά δίκτυα ότι τη βρήκε κρεμασμένη γύρω στις 01:45 τη νύχτα της Παρασκευής. Φώναξε προς το μέρος της, αλλά όταν δεν έλαβε απάντηση άρχισε να φωνάζει ζητώντας βοήθεια. Γιατρός του Mayan Queen IV προσπάθησε επί αρκετά λεπτά να συνεφέρει την κοπέλα, η οποία έπεσε σε κώμα και άφησε την τελευταία της πνοή κατά την αεροδιακομιδή της σε νοσοκομείο της Αθήνας. «Στην αρχή πανηγυρίσαμε, νομίζοντας ότι σώθηκε, αλλά αργότερα μάθαμε ότι πέθανε», είπε ο καπετάνιος.





Μετά την ολοκλήρωση του έργου της Σήμανσης η πολυτελής θαλαμηγός απέπλευσε τελικά χθες τη νύχτα από το Αργοστόλι με όλα τα μέλη του πληρώματος, όπως πιστεύεται. Ο ιδιοκτήτης της και πρόεδρος της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείας εξορύξεων στο Μεξικό με εκτιμώμενη περιουσία 9,6 δισ δολαρίων, δεν ήταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο σκάφος την ώρα του θανάτου της κοπέλας.

 iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου