ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Με νέους συνεργάτες – έκπληξη επιστρέφει η Φαίη Σκορδά



Με ανεβασμένη διάθεση, θετική
ενέργεια, αρκετές αλλαγές κι έναν ισχυρό ανταγωνισμό απέναντι, επιστρέφει τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, η Φαίη Σκορδά και η ανανεωμένη ομάδα της. Οι αλλαγές στο Πρωινό ξεκινάνε από το πάνελ, αφού υπήρξαν αποχωρήσεις αλλά και νέες προσθήκες, που υπόσχονται να κάνουν φέτος τη διαφορά σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ζώνη.


Ωστόσο, κάποιοι συνεργάτες παραμένουν σταθερές αξίες στην εκπομπή, όπως η Λίτσα Πατέρα η οποία θα συνεχίσει να ενημερώνει καθημερινά για τα ζώδια. Τα μυστικά της γεύσης θα συνεχίσει να τα μοιράζεται με το κοινό ο Βασίλης Καλλίδης, ενώ ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης θα μάθει στους τηλεθεατές πώς να φτιάχνουν τα πιο λαχταριστά γλυκά.


Σίγουρα, η αλλαγή - έκπληξη είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, οποίος μετά από καιρό επιστρέφει στην πρωινή ζώνη και στο πλευρό της Σκορδά, με την οποία είχαν συνεργαστεί στην εποχή του Mega. Η Αφροδίτη Γραμμέλη (μετά τη σύντομη θητεία της στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα πέρυσι, στο late night show) θα βρεθεί και αυτή στην παρέα του Πρωινού, ενώ ο Άρης Καβατζίκης παραμένει αμετακίνητος στη θέση του. Στις ζωντανές συνδέσεις θα είναι ο Χρήστος Νέζος.




newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου