ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Fake news (ψεύτικα νέα) στα Γρεβενά : Γρεβενιώτης "Μεγαλοδημοσιογράφος" σκνίπα στο μεθύσι κατέληξε στο Νοσοκομείο!

Δεν πρέπει να βλέπουμε φαντάσματα..



Τοπικό blog γράφει:
Μεγαλοδημοσιογράφος τον (με όμικρον -!-) Γρεβενών
εχθές το βράδυ κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα ούζο!Στο τέλος βρέθηκε στην ανηφόρα από τις κεραίες και έψαχνε να βρει πού είναι το αυτοκίνητό του!Τον βρήκαν αστυνομικοί και τον κατεύθυναν χωρίς φυσικά να τον επιτρέψουν να οδηγήσει! Οι αστυνομικοί τον καληνύχτισαν αλλα αυτός πήγε στο νοσοκομείο μιας και αισθάνθηκε δυσφορία και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του!Εκεί δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες αφού πρώτα είχε ταΐσει τέσσερις-πέντε πάπιες!

Τι να πεις λυπηρά πράγματα !

ΑΕΤΟΣ: Επειδή όμως κάνουμε (και) δημοσιογραφία, ρωτήσαμε να μάθουμε για το συγκεκριμένο "γεγονός" , διότι η "μπάλα" μπορεί να πάρει τον κάθε δημοσιογράφο. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί (το γράφω όπως το αναφέρει) <<μεγαλοδημοσιογράφος>> στα Γρεβενά.
Συνομιλήσαμε με την Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών όπου, ΟΥΔΕΠΟΤΕ, αναφέρθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό από κανέναν αστυνομικό στην διάρκεια της χθεσινής νύχτας.
Μιλήσαμε με εκπρόσωπο της Διοίκησης του Νοσοκομείου Γρεβενών, όπου μας διεμήνυσε ότι δεν καταγράφηκε ΚΑΝΕΝΑ περιστατικό στο χθεσινό βιβλίο συμβάντων που να έχει να κάνει με μέθη ή αδιαθεσία.

ΑΕΤΟΣ 2: Το να φαντάζεσαι, και να προσπαθείς να σπιλώσεις υπολήψεις, είναι εύκολο. Να γράφεις όμως την αλήθεια, είναι ΑΔΥΝΑΤΟ..




ΥΓ. Το παρόν (και δεν είναι απειλή),  κοινοποιήθηκε και στην Εισαγγελία Γρεβενών, διότι η "είδηση" θα πρέπει να γράφεται με στοιχεία και ΟΧΙ με εμπάθεια...
SORRY

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΤΕΝΕΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΠΙΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ;!! ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΑΝ ΘΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤ,Ο ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή