ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Η παίκτρια που συγκίνησε στο Greece’s Next Top Model





Η αλήθεια είναι ότι η
κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model από τα πρώτα κιόλας επεισόδια έχει βγάλει ένα πρόσωπο περισσότερο σκληρό κι επικριτικό απέναντι στις νεαρές κοπέλες, που θέλουν να γίνουν μοντέλα. Άλλωστε, τα φαρμακερά τους σχόλια δίνουν και παίρνουν στις οντισιόν.


Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη πλευρά και το τηλεοπτικό κοινό στο επεισόδιο της Δευτέρας είδε τη συγκίνηση στα πρόσωπα των τεσσάρων κριτών, όταν μπροστά τους στάθηκε ένα γλυκύτατο 20χρονο κορίτσι η Άννα. Η παίκτρια εξομολογήθηκε σε βίντεο ότι μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, δεν γνώρισε τη μητέρα της, ενώ ο πατέρας της δεν ήταν το ιδανικό πρότυπο.


Όταν η παίκτρια βρέθηκε ενώπιον της επιτροπής, κατάφερε να τους κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Και μόλις η Ηλιάννα Παπαγεωργίου τη ρώτησε αν η οικογένεια της τη στηρίζει στα όνειρά της για το μόντελινγκ, εκείνη αποκάλυψε ότι μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο. Στη συνέχεια έφεραν μέσα τις δύο φίλες της και οι στιγμές που ακολούθησαν, ήταν από τις πιο συγκινητικές που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο ριάλιτι μόδας του Star.






newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου