ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Oι δύο συμμετοχές στο Nomads που θα συζητηθούν




Καθημερινά, μέσα από το
Πρωινό αποκαλύπτουν και από δύο ονόματα παικτών, που θα πάρουν μέρος στο Nomads 2. Μέχρι στιγμής, από γνωστά ονόματα, τις βαλίτσες τους για Μαδαγασκάρη φτιάχνουν η Αννίτα Ναθαναήλ, ο ράπερ Mike και ο αδελφός του Άγγελου Χαριστέα, Δήμος.



Το πρωί της Πέμπτης στο Πρωινό αποκάλυψαν ακόμη δύο νέα ονόματα, που σίγουρα θα συζητηθούν και σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Πρόκειται για τον Χρήστο Βασιλόπουλο και την Τραϊάνα Ανανία.





Ο ηθοποιός άφησε για λίγο το Λος Άντζελες για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1. Αν θα του δώσει αέρα… Χολιγουντιανό, θα το δούμε επι οθόνης. Σίγουρα, όμως, η προσωπικότητά του δεν μας προϊδεάζει για μία αδιάφορη παρουσία.



Η Τραϊάνα Ανανία μάς συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Οι Συμμαθητές». Όμως, έκανε θραύση και την έμαθαν οι πάντες, μέσα από το σέξι τσιφτετέλι της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην Υγειά μας».




Μάλιστα, πρόσφατα η ίδια είχε μιλήσει στην εκπομπή του Epsilon, Splash για τον περίφημο χορό της που είχε γίνει viral στο διαδίκτυο. «Δεν βλέπω τον εαυτό μου όπως οι υπόλοιποi. Εκπέμπω κάτι το οποίο δεν ήξερα…Χάθηκα, άλλαξα τηλέφωνο, έπαθα μια υστερία. Η στάση μου ήταν να απέχω από αυτό» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Θυμηθείτε ξανά το τσιφτετέλι υπό τους ρυθμούς του «Σαλονικιού».








newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου