Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018

Ολοκληρώθηκε η δημοσκόπηση του ΑΕΤΟΥ με το ερώτημα: Που θέλετε να γίνεται η Λαϊκή Αγορά στα Γρεβενά; (Poll Closed)Δείτε  τα αποτελέσματα.

Στην ερώτηση:
Που θέλετε να γίνεται η Λαϊκή Αγορά στα Γρεβενά; είχαμε τις εξής απαντήσεις

1. Στον χώρο διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης ψήφισαν 118, και συγκέντρωσε ποσοστό 29.21%

2.Στο μεγάλο πάρκινγκ στο ποτάμι κοντά στην Γέφυρα της Καλαμπάκας 110, 27.23%

3.Συμφωνώ με την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου: Στον ίδιο χώρο και α)Μακεδονομάχων και β) Κ. Ταλιαδούρη μεταξύ των κάθετων οδών 13ης Οκτωβρίου και Εργατικής Πρωτομαγιάς 66 16.34%

4.Στο πάρκινγκ του Δήμου (της Εθνικής) κοντά στα ΚΤΕΛ 50 12.38%

5.Στο πάρκο των Μανιταριών 42 10.4%

6.Πουθενά από τα παραπάνω 11 2.72%

7. Other: 7 1.73%Οι δικές σας προτάσεις:Νομίζουμε ότι σίγουρα βγαίνουν κάποια συμπεράσματα, όπου καλούνται οι αρμόδιοι να τα αξιολογήσουν.Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι: 
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του aetos-grevena.blogspot.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.

3 σχόλια:

  1. Η Λαϊκή στο κέντρο της πόλης μόνο προβλήματα δημιουργεί.
    Να την πάνε ή στο Πάρκινγκ ή στην περιοχή που βρίσκετε παρατημένο το κτίριο του παλαιού ΚΕΓΕ και να είναι Στεγασμένη με ευκολίες για τους παραγωγούς και μόνο που θέλουν να πουλήσουν τα αγροτικά τους προϊόντα αλλά και με μέσα που θα προστατεύουν τους καταναλωτές από τυχών κακούς επαγγελματίες (Σφραγισμένους Ζυγούς από το Τμήμα εμπορίου προκειμένου οι καταναλωτές να μπορούν να ζυγίζουν και μόνοι τους τα προϊόντα που αγόρασαν) αυτό το ΜΠΑΧΑΛΟ από την ΔΕΗ μέχρι το Γηροκομείο κάθε Παρασκευή μας κάνει να μοιάζουμε σαν τριτοκοσμική Χώρα δεν γίνεται άλλο να είμαστε σαν πόλη στην υποσαχάρια Αφρική ούτε κανόνες υγιεινης ούτε ελεύθερη πρόσβαση ούτε ασφάλεια ούτε ελευθεριά μετακίνησής στο Αστικό Κέντρο .. Έκτος και αν θέλετε να μείνουμε για πάντα Ουγκανοι ... Η πρόοδος πάντοτε προκύπτει μέσα από την επαναστατική αντιμετώπιση μιας κατάστασης μπορεί κάποιοι γνωστοί κύκλοι σε όλους μας να ξεβολευτούν (Καφετέριες Καφενεία,Σ/Μ,καταστήματα με τρόφιμα κλπ Άλλα σίγουρα τα οφέλη για την τοπική κοινωνία αλλά και τις διάφορες υπηρεσίες που απασχολούν μεγάλο αριθμό ανθρώπινον πόρων για την ομαλή μετακίνηση (Ο Θεός να την κάνει)Τροχαία εν προκειμένω θα είναι πολλαπλάσια ΤΟΛΜΗΣΤΕ να κάνετε την υπέρβαση. Με προστατευτισμούς και μικροκομματικά και άλλα μικρά συμφέροντα δεν προχωράτε.Υπάρχει περίπτωση αγαπητοί Κύριοι και κυρίες του Δημοτικού συμβουλίου αλλά και του εμπορικού συλλόγου να δείτε Τουριστικό Λεωφορείο Παρασκευή ( Καλά αν την κάνουν και Σάββατο) στα Γρεβενά με αυτό το χάλι μέσα στην καρδιά της πόλης μας;. Για σκεφτείτε το... Ούτε με μίζα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτιρα να τ'ν παν ζ'Κουζάν'!

    ΑπάντησηΔιαγραφή