ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Δολοφονία 47χρονης από την Κοζάνη στην Ολλανδία -Ανακρίνεται ο σύντροφός της [εικόνες]

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018

Δολοφονία 47χρονης από την Κοζάνη στην Ολλανδία -Ανακρίνεται ο σύντροφός της [εικόνες]Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας μίας 47χρονης γυναίκας από την Κοζάνη, η οποία τα τελευταία χρόνια διέμενε στην
Ολλανδία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε καταγωγή από τη Μεταμόρφωση Κοζάνης, ενώ τα τελευταία χρόνια, ζούσε και εργαζόταν σε πόλη της Ολλανδίας.

Τα Ολλανδικά ΜΜΕ, κάνουν λόγο για ένα έγκλημα που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου, στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 47χρονη γυναίκα με τον σύντροφό της, ελληνικής καταγωγής.

Δολοφονία μίας 47χρονης γυναίκας από την Κοζάνη

Ύποπτος για τη δολοφονία θεωρείται ο σύντροφός της, ενώ οι ολλανδικές αρχές συνέλαβαν τον άντρα από την πρώτη στιγμή, ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται.
Οι κάτοικοι της περιοχής, δηλώνουν σοκαρισμένοι με την τραγική είδηση, αφού γνώριζαν το ζευγάρι.
Τα Ολλανδικά ΜΜΕ, κάνουν λόγο για ένα έγκλημα που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 22 ΟκτωβρίουΤα Ολλανδικά ΜΜΕ, κάνουν λόγο για ένα έγκλημα που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου
Σημαντική μαρτυρία για το τραγικό συμβάν αποτελεί η μαρτυρία γείτονα, όπου φαίνεται να δήλωσε ότι λίγο πριν από το συμβάν, είχε ακούσει έντονη φασαρία από το διαμέρισμα όπου διέμενε το ζευγάρι, ενώ άλλοι γείτονες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σύντροφός της άτυχης γυναίκας φαίνεται να έχει καταγωγή από τη Θεσσαλία. Οι Αρχές της Ολλανδίας ειδοποίησαν τους οικείους της 47χρονης από τη Μεταμόρφωση Κοζάνης και σήμερα αναμένεται να βρεθούν στην περιοχή.

Οι Αρχές της Ολλανδίας ειδοποίησαν τους οικείους της 47χρονης από τη Μεταμόρφωση Κοζάνης και σήμερα αναμένεται να βρεθούν στην περιοχήΟι Αρχές της Ολλανδίας ειδοποίησαν τους οικείους της 47χρονης από τη Μεταμόρφωση Κοζάνης και σήμερα αναμένεται να βρεθούν στην περιοχή
 kozanilife iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου