ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Εντυπωσιακή συμμετοχή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών στην «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018» (εικόνες)

Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018

Εντυπωσιακή συμμετοχή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών στην «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018» (εικόνες)

Το 7ο 6/Θ Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του
«Κοινωνικού Σχολείου» γιόρτασε την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Ο θεματικός άξονας του Σχολικού Έτους 2018-2019 ήταν «ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ».

Με ενθουσιασμό οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν στις αθλοπαιδιές που διοργανώθηκαν με την βοήθεια όλων των δασκάλων και των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων αποκομίζοντας τα ιδιαίτερα στοιχεία της ευρύτερης Παιδείας, που ο Αθλητισμός δύναται να προσφέρει μέσω της συμμετοχής και της προσπάθειας.

Τουρνουά Μπάσκετ, Βόλεϊ, παιδαγωγικά παιχνίδια παραδοσιακοί χοροί, γνωριμία των μικρών μαθητών με το Τένις, Aerobic, Χορό, Ζωγραφική, με συμμετοχή όλων

των μαθητών και άφθονο παιχνίδι ήταν οι δράσεις που οι μαθητές μας απόλαυσαν με αθλητικό ήθος και «ευ αγωνίζεσθαι».

Ευχαριστούμε το γυμναστή του σχολείου μας κ. Τσιουμπέρη Αθανάσιο, που ηγήθηκε της «εξόρμησης» με τη συνοδεία συναδέλφων και εξέπληξε ευχάριστα τους μαθητές μας χαρίζοντάς τους ένα εκπληκτικό πρωινό και τη χαρά της συμμετοχής.

Ευχόμενοι η σημερινή ημέρα να πρόσθεσε το λιθαράκι της στην κατανόηση ότι στον αθλητισμό και τη ζωή όλοι είμαστε διαφορετικοί, αλλά και ίσοι ή ισότιμοι, δίνουμε την υπόσχεση αρωγής σε κάθε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στο να προκύψουν οι αυριανοί Δια Βίου Ασκούμενοι και στην ισόρροπη ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών μας.

Ο ΔιευθυντήςΦώτιος Μπαζάκας


vYsVmfqtiR0/W7DvYRadMtI/AAAAAAAB_hs/oXzEDYGPe90p7QG1RFugdmYzmjO6ED4YwCLcBGAs/s1600/DSC_0029.JPG">7dim-greven.gre.sch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου