ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Η διαμάχη Καπουτζίδη με Ουγγαρέζο και Μεσσαροπούλου



Μεγάλες διαστάσεις πήρε μέσα στην
εβδομάδα η κόντρα που είχε ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Όλα ξεκίνησαν στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» Εκεί ο Γιώργος Καπουτζίδης συγκλόνισε όταν μοιράστηκε μια στιγμή με τους τηλεθεατές. Με αφορμή το τραγούδι ενός νεαρού υποψηφίου, ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός τοποθετείται για το θέμα του ρατσισμού και του bullying κάνοντας και μια προσωπική εξομολόγηση.


Ο Γιώργος Θωμόπουλος από την Πάτρα ανέβηκε στη σκηνή του Ελλάδα έχεις Ταλέντο και είπε ένα δικό του ραπ τραγούδι για το bullying. Με αφορμή, λοιπόν, το συγκινητικό τραγούδι του 15χρονου, ο Γιώργος Καπουτζίδης πήρε τον λόγο και μίλησε με συγκλονιστικά λόγια.

Δεν δίστασε, μάλιστα, να αναφερθεί και στην προσωπική του ζωή, τονίζοντας πως ο ίδιος είναι ένα διαφορετικό παιδί, ωστόσο, η δυνατή προσωπικότητά του δεν άφησε κανέναν να του κάνει bullying.

«Ήρθες εδώ και είπες ένα τραγούδι για το bullying που γίνεται στο σχολείο και το οποίο το έχουμε λίγο σαν λεξούλα και δεν το έχουμε αναλύσει ποτέ. Και έχουμε φτάσει στο σημείο να υπάρχουν γονείς, οι οποίοι ντρέπονται επειδή το παιδί τους είναι πολύ χοντρό ή επειδή το παιδί τους είναι γκέι, επειδή το αγόρι τους είναι θηλυπρεπές ή το κορίτσι τους είναι πιο ανδροπρεπές. Ντρέπονται, δεν ξέρω για ποιον άλλο λόγο… Και ήθελα να ήξερα, οι γονείς αυτών των παιδιών που ασκούν bullying στα αδύναμα παιδιά, δεν ντρέπονται; Γιατί θα έπρεπε να ντρέπονται.

Φέρνεις ένα παιδί στον κόσμο και δεν ασχολείσαι με το πώς θα το στείλεις στο σχολείο; Δεν θα του πεις “αγόρι μου ή κορίτσι μου, δεν θα προσβάλλεις ποτέ και δεν θα θίξεις ποτέ και δεν θα κάνεις ποτέ κακό σε ένα παιδί επειδή σου φαίνεται διαφορετικό, πιο αδύναμο” ή δεν ξέρω εγώ τι; Θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί οι γονείς. Και θα έπρεπε να ακούσουν αυτό το τραγούδι και θα έπρεπε να ασχοληθούν με τα παιδιά τους. Και θα έπρεπε να πουν στα παιδιά τους ότι τα άλλα τα παιδιά στο σχολείο οφείλουν να τα σέβονται».

Αυτή η τοποθέτηση του Γιώργου Καπουτζίδη ενόχλησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Μέσα από το Πρωινό έκανε τις δικές του αποκαλύψεις για τις σχέσεις του με τον Καπουτζίδη, την εποχή που και οι δύο βρίσκονταν κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Mega.

«Αυτό που εκείνος υπέστη ή δεν υπέστη μέσα από την έντονη προσωπικότητά του, ενδεχομένως να το έχει κάνει να το υποστούν άλλοι. Έχω προσωπική εμπειρία από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος όταν ήταν κραταιός στο Mega, έπαιρνε τηλέφωνο όταν κάτι δεν του άρεσε που είδε στον αέρα και επέπληττε. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο, γιατί δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, που δεν είναι εδώ ο άνθρωπος να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δεν μπορεί αυτό που λες να μην κάνουν οι άλλοι, να το κάνεις εσύ», είπε αρχικά.


Στην κόντρα μπήκε και η Τίνα Μεσσαροπούλου. Λίγες ημέρες πριν και ως καλεσμένη στην εκπομπή, «Καλύτερα δεν γίνεται», η δημοσιογράφος, Τίνα Μεσσαροπούλου είχε αποκαλύψει πως γνωστό πρόσωπο είχε εισηγηθεί την απόλυσή της. Το όνομά του δεν το είχε αποκαλύψει, όμως, αρκετοί είπαν ότι φωτογράφιζε τον Καπουτζίδη.

Λίγες ώρες μετά κι αφού έχει γίνει ο κακός χαμός και η κόντρα με τον Ουγγαρέζο έχει αναπαραχθεί στο διαδίκτυο, ο Γιώργος Καπουτζίδης, με δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Instagram, έδωσε τη δική του σκληρή απάντηση, τόσο στον ίδιο, όσο και στην Τίνα Μεσσαροπούλου.

Την επόμενη μέρα και συγκεκριμένα την Τετάρτη η Τίνα Μεσσαροπούλου ξέσπασε.

Μέσα από το Happy Day έδωσε τη δική της απάντηση για τα όσα την κατηγόρησε ο ηθοποιός στην ανάρτησή του. Η δημοσιογράφος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι κάποιο πολύ γνωστό πρόσωπο είχε ζητήσει από το κανάλι να την απολύσουν. Όνομα δεν ανέφερε, όμως, ο Καπουτζίδης «είδε» τον εαυτό του στις δηλώσεις κι έτσι, ανέφερε το όνομά της στην ανάρτησή του, όπου ισχυριζόταν ότι ο ίδιος είχε κάνει συστάσεις για ομοφοβικά σχόλια που εξέφραζε σε πρωινή εκπομπή του Mega, όπου συμμετείχε στο πάνελ.

«Βλέπω με μεγάλη μου έκπληξη την Κυριακή το απόγευμα να με καλεί στο τηλέφωνο, να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά στο κινητό μου, θεωρώντας ότι είναι αυτός. Με πήρε τηλέφωνο, δεν τον πρόλαβα και τον πήρα μετά εγώ. Τελειώσαμε τη συνομιλία όχι πολύ όμορφα, γιατί φώναζε και ούρλιαζε και μετά άρχισε να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά. Είπε ότι θα κινηθεί νομικά αλλά δεν ξέρω πώς στοιχειοθετείται κάτι τέτοιο, όταν εγώ δεν έχω πει ποτέ όνομα» δήλωσε.


Κι εξήγησε ποιο ήταν το σχόλιο που είχε κάνει και είχε ενοχλήσει τότε τον Γιώργο Καπουτζίδη. «Επειδή έγινε λόγος για ομοφοβικό σχόλιο, εγώ θα σας πω ποιο είναι το «ομοφοβικό» μου σχόλιο και το αφήνω στην κρίση του καθενός από εκεί και πέρα. Είχε γίνει ένα μεγάλο θέμα τότε από τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου για το ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές, ήταν η Μαριέλλα Σαββίδου η οποία εξέφρασε μια άποψη και είπα: «Ελπίζω με την ίδια θέρμη που υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα των gay, να υπερασπίζεσαι και τα δικαιώματα των straight ανθρώπων». Αυτό ήταν το "ομοφοβικό" μου σχόλιο. Το αν είμαι ομοφοβική ή όχι αυτό φαίνεται από τους φίλους μου, από τις παρέες μου, από την πορεία μου».
Η νέα τοποθέτηση Καπουτζίδη

Την Τετάρτη ο Καπουτζίδης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου» έδωσε τη δική του απάντηση στους ισχυρισμούς του Ουγγαρέζου ότι κινδύνευσε να χάσει τη θέση του στο Mega και ταυτόχρονα απάντησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Νιώθω ότι την Κυριακή στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο μίλησα σωστά. Νιώθω ότι εδώ και χρόνια προσπαθώ να μιλώ σωστά, είτε γράφω κάποια σειρά, είτε τοποθετούμαι δημόσια. Τώρα είμαι πιο μεγάλος και πιο μαχητικός στο να εκφράσω κάποια πράγματα. Η Ελλάδα, αλλά και η τηλεόραση είναι σε μια διαφορετική κατάσταση. Έχουν χειροτερέψει πολύ τα πράγματα γι’ αυτό πρέπει ίσως να φωνάζουμε λίγο πιο δυνατά…», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε για την ιστορία με τον Ουγγαρέζο και τον Γιώργο Γεωργίου, τον οποίο είχε καλεσμένο στη στήλη του, Ougga-challenge: «Την ιστορία αυτή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τη λέει από το 2016. Όταν για πρώτη φορά μίλησε γι’ αυτή την ιστορία στο Spata live, ήταν φουσκωμένη.

Ήταν αυτό που κάνουμε κι εμείς, το φουσκώνουμε για να φανεί πιο εμπορική η ιστορία μας. Το έκανε και δεύτερη φορά στο Late Night και το έκανε και τρίτη φορά. Σκέφτηκα να τοποθετηθώ, αλλά δεν το έκανα. Η τρίτη φορά ήταν και η φαρμακερή. Τα πράγματα έγιναν ακριβώς όπως τα έγραψα στο Instagram. Τότε, άνοιξα το Instagram και είδα παγκόσμια ημέρα κατά του Bullying και ο Γιώργος Γεωργίου, καλεσμένος στο πρωινό. Ούτε την τηλεόραση. Έστειλα ένα μήνυμα που έγραφε: Την παγκόσμια ημέρα του bullying έχετε καλεσμένο έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει συνδέσει τον εαυτό του με πρωτοφανείς ομοφοβικές επιθέσεις στην τηλεόραση; Η επιλογή είναι αυτής. Αυτό το μήνυμα το έστειλα στους υπεύθυνους προγράμματος του καναλιού και στον ίδιο τον Δημήτρη.

Δεν το έκανα πίσω από την πλάτη του. Δεν ασχολήθηκα μετά. Δεν ξέρω καν αν έπαιξε η εκπομπή. Αυτή είναι η παρέμβαση που έχω κάνει. Μου έστειλε μήνυμα ο Δημήτρης και έλεγε, αν είναι δυνατόν να αποκλείουμε έναν άνθρωπο από την τηλεόραση δια βίου, επειδή κάποτε είχε εκφράσει κάποιες απόψεις. Και του εξήγησα ότι αναφερόμουν, μόνο στη συγκεκριμένη ημέρα προβολής».

Όσο για την ιστορία με την Τίνα Μεσσαροπούλου είπε: «Σήμερα το πρωί είπε ψέματα. Ότι δεν με κατονόμασε ποτέ. Ξεχνάει, όμως, ότι το 2016 στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΪ, είχε γράψει στη στήλη της ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης όταν ένας δημοσιογράφος διαφωνεί μαζί του, ζητάει να απολυθεί. Είχα σκεφτεί να κινηθώ νομικά, αλλά δεν το έκανα. Έδωσα μία δεύτερη ευκαιρία. Εξάλλου, ψέματα γράφουν συνέχεια. Και είναι μία στήλη που δεν τη διαβάζει και κανένας. Και για να είμαι ειλικρινής, επειδή είμαι άνθρωπος που γράφει και διαβάζω τους τηλεκριτικούς, είναι η χειρότερη. Η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι η τηλεκριτικός που έχει το λιγότερο ταλέντο. Δεν της είχα καμία εκτιμήση».







newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου