ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Ο Τομ Κρουζ έχει χρόνια να δει την κόρη του εξαιτίας της Σαϊεντολογίας



Είναι γνωστή η σχέση του
Τομ Κρουζ με την Σαϊεντολογία και πόσο αφοσιωμένος είναι ο διάσημος ηθοποιός στην αίρεση. Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια έχουν κυκλοφορήσει ουκ ολίγα σενάρια και ιστορίες γι’ αυτή τη σχέση, που φαίνεται πώς καθοδηγεί τη ζωή του αστέρα.

Το τελευταίο δημοσίευμα σε αμερικανικά Μέσα θέλει τον Τομ Κρουζ να έχει χρόνια να δει την κόρη του, Σούρι την οποία απέκτησε από το γάμο του με την Κέιτ Χολμς, εξαιτίας της Σαϊεντολογίας. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο διάσημος ηθοποιός έχει να δει την 14χρονη σήμερα κόρη του από το 2013, επειδή εκείνη δεν είναι οπαδός της Σαϊεντολογίας! Η αποκάλυψη αυτή έχει προκαλέσει αίσθηση και αλγεινή εντύπωση για τον ηθοποιό, ο οποίος - αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα – δε δίστασε να βάλει την Σαϊεντολογία πάνω από το ίδιο του το παιδί.


Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, το δικαστήριο μετά το διαζύγιο με την Χολμς έχει ορίσει στον ηθοποιό το δικαίωμα να βλέπει τη Σούρι 10 ημέρες το μήνα. Και η πρώην σύζυγός του δεν έχει πρόβλημα με αυτό και ας είναι ανύπαρκτες οι σχέσεις τους. Εκείνος, όμως, φέρεται να αδιαφορεί για το παιδί του, τα τελευταία 5 χρόνια.

Τον Τομ Κρουζ μύησε στους κόλπους της Σαϊεντολογίας η πρώτη σύζυγός του κι επίσης ηθοποιός, Μίμι Ρότζερς. Και όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί, η αίρεση του έχει αλλάξει τη ζωή.Η πρώτη σύζυγός του τον μύησε στη Σαϊεντολογία

Ουκ ολίγες φορές έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι οι άνθρωποι της Σαϊεντολογίας περνούν από έλεγχο τις γυναίκες που θα βρίσκονται στο πλευρό του, κάνοντας κατά κάποιον τρόπο, κάστινγκ. Έτσι, έλεγαν έγινε ο γάμος του με την Κέιτ Χολμς, ενώ στο τραπέζι με τις υποψήφιες νύφες είχε πέσει και αυτός της Σκάρλετ Γιόχανσον, με την ηθοποιό να αρνείται κατηγορηματικά την ιστορία αυτή.

Ο Κρουζ υπήρξε παντρεμένος με τη Νικόλ Κίντμαν και η αφοσίωση του με τη Σαϊεντολογία, καθώς και το γεγονός ότι ήθελε να μυήσει σε αυτήν τα δύο υιοθετημένα παιδιά τους, Ιζαμπέλα και Κόνορ έφεραν, λένε, τον χωρισμό. Πάντως, τα παιδιά μετά το διαζύγιο έμειναν με τον πατέρα τους, ενώ είναι και τα ίδια είναι οπαδοί της αίρεσης.







newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου