ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Σάκης Τανιμανίδης: Είχα την αίσθηση ότι είσαι η μετεμψύχωση του Παντελίδη



Ένα 16χρονο κορίτσι από την
Κρήτη, η Κασάντρα Μπραούσι ανέβηκε στη σκηνή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και προκάλεσε αίσθηση. Η νεαρή με συνοδεία μόνο την κιθάρα της είπε ένα τραγούδι το οποίο είχε γράψει η ίδια. Η μουσική του τραγουδιού, η χροιά της φωνής της, ο τρόπος που το ερμήνευσε, αλλά και γενικότερα η σκηνική της παρουσία έκαναν όλους να τη συγκρίνουν με τον Παντελή Παντελίδη, τον οποίο εξάλλου το όλο στήσιμο τον θύμιζε έντονα.


Άλλωστε, όπως παραδέχτηκε η 16χρονη διαγωνιζόμενη, ο αξέχαστος τραγουδιστής ήταν ο αγαπημένος της και το τραγούδι που έγραψε ήταν εμπνευσμένο από εκείνον. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή, που η Κασάντρα ερμήνευσε ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του Παντελίδη, «Τα σχοινιά σου». Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης δε δίστασε να της πει πως όσο την άκουγε, είχε την αίσθηση ότι ήταν η μετεμψύχωση του Παντελίδη.

«Δεν σε ενέπνευσε μόνο, σε επηρέασε κιόλας. Εγώ όταν σε άκουγα κι όταν σε έβλεπα, είχα την αίσθηση ότι είσαι η μετεμψύχωση του Παντελίδη. Όχι μόνο οι στίχοι του τραγουδιού σου έχουν αυτό τον πόνο που είχαν και τα τραγούδια του Παντελίδη, όχι μόνο η χροιά της φωνής σου, στη γυναικεία της έκδοση και στα 16 σου χρόνια μου θύμισε τη χροιά του Παντελίδη και τα τραβήγματα αυτά που έκανε ο Παντελής, αλλά και η κίνηση σου η ίδια ήταν σαν να έβλεπα τον Παντελή Παντελίδη στο youtube» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η παίκτρια πέρασε στην επόμενη φάση, παίρνοντας τρία «Ναι».









newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου