ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Αυτή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιός



Με μεγάλο ενδιαφέρον περίμεναν όλοι την
καθιερωμένη λίστα του Forbes, με τις πιο ακριβοπληρωμένες τηλεοπτικούς ηθοποιούς. Και τα αποτελέσματα ως προς την κορυφή, κυρίως, δεν αποτέλεσαν μεγάλη έκπληξη. Άλλωστε, η μεγάλη νικήτρια είναι μία από τις πιο αστείες ηθοποιούς της τηλεόρασης και σίγουρα από τις πιο σέξι.

Ο λόγος για τη Σοφία Βεργκάρα, η οποία βρίσκεται στην κορυφή τη; Λίστας με τις υψηλότερα αμειβόμενες τηλεοπτικές σταρ στο Χόλιγουντ. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Modern Family» εισέπραξε το διόλου ευκατοφρόνητο ποσό των 42,5 εκατομμυρίων δολαρίων την περίοδο 1η Ιουνίου 2017 και 1η Ιουνίου 2018, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του Forbes.



Η Κολομβιανή ηθοποιός κερδίζει αρκετά από το ρόλο της στην κωμωδία, αλλά τα συμβόλαια με την εταιρεία μηχανών καφέ SharkNinja Cafe και η αλυσίδα επίπλων Rooms To Go έχουν διπλασιάσει το εισόδημα της από εκείνο της δεύτερης ηθοποιού στη λίστα, αναφέρει το ΑΠΕ.


Η Κέιλι Κουόκο κέρδισε το 95% των ετήσιων αποδοχών της, των 24,5 εκατομμυρίων δολ. από τον ρόλο της στο «Big Bang Theory». Η σειρά της αποφέρει το τεράστιο ποσό των 900.000 δολ. ανά επεισόδιο. Τρίτη στη λίστα είναι η Έλεν Πομπέο, με 23,5 εκατομμύρια δολάρια. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Grey's Anatomy» πέτυχε μία πολύ καλή συμφωνία, τώρα στην 15η σεζόν.

Στην τέταρτη θέση είναι η Μαρίσκα Χαργκιτέι από τη δικαστική σειρά «Law & Order: SVU» με 13 εκατ. δολάρια έσοδα ετησίως, στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Τζούλι Μπόουεν από τη σειρά «Modern Family» με 12,5 εκατ. δολάρια. Στην έκτη θέση φιγουράρουν η Μαγίμ Μπιαλίκ με 12 εκατ. δολάρια έσοδα από το «Big Bang Theory» και η Μελίσα Ράους επίσης με 12 εκατ. δολάρια. Στη θέση οκτώ φιγουράρει η Κέρι Ουάσινγκτον από το «Scandal» με 11 εκατ. δολάρια, στη θέση εννέα η Κλερ Ντέινς από το «Homeland» και στην 10η θέση η Πόλι Περέτ πρωταγωνίστρια του NCIS με ετήσιες εισπράξεις 8,5 εκατ. δολάρια.



Στη λίστα δε συμπεριελήφθησαν τρεις ηθοποιοί: η Ρόμπιν Ράιτ, η Μίντι Κάλινγκ και η Πριγιάνκα Τσόπρα. Η Ράιτ δεν γύρισε νέα επεισόδια του «House of Cards» την περίοδο σύνταξης της λίστας, ενώ η Κάλινγκ είχε ακύρωση στο «The Mindy Project». Μικρότεροι ρόλοι οδήγησαν σε μείωση των αποδοχών της Πριγιάνκα Τσόπρα, η οποία το 2017 είχε κέρδη 10 εκατομμυρίων δολαρίων.




newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου