ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Γυμνά μοντέλα γίνονται ένα με διάσημα μέρη του κόσμου (Φωτογραφίες)






Η Trina Merry είναι μια καλλιτέχνης από τη Νέα Υόρκη η οποία ειδικεύεται στο bodypainting.

Στο νέο της έργο, αποφάσισε να φωτογραφίσει τα μοντέλα της, τα οποία είχε ζωγραφίσει, έχοντας εναρμονίσει αυτά με το περιβάλλον σε διάφορα μέρη του κόσμου. Τα φωτογράφισε μεταξύ άλλων, με φόντο το Λευκό Οίκο, τη γέφυρα Golden Gate, τις Πυραμίδες της Γκίζας αλλά και σε διάφορους άλλους δημόσιους χώρους. Ζωγραφίζοντας τα θέματά της σε ένα σύγχρονο φόντο, η καλλιτέχνης ήθελε να δώσει μια διαφορετική πινελιά στην παλαιότερη μορφή τέχνης που γνωρίζει ο άνθρωπος.

«Ζωγραφίζω τους ανθρώπους και, με μεγάλη προσοχή, τους φωτογραφίζω χρησιμοποιώντας ένα ενιαίο σημείο στην προοπτική της φωτογραφίας. Αυτό δημιουργεί μια υπερρεαλιστική ψευδαίσθηση ότι έχουν αναμιχθεί μέσα στο περιβάλλον τους. Το bodypainting είναι η παλιότερη μορφή τέχνης που γνωρίζουμε, προγενέστερη των ζωγραφιών των σπηλαίων» λέει η ίδια. Όπως προσθέτει, αυτή η τέχνη χρησιμοποιήθηκε για τη διάκριση των φύλων ή για τον καθορισμό των χαρακτηριστικών μιας φυλής.

Η ίδια νιώθει ότι μέσα από το έργο της, χρησιμοποιεί το ανθρώπινο σώμα για να προσδιορίσει τον εαυτό του καθενός μέσα σε μια «φυλή» η οποία μπορεί να κάνει κάποιον να «εξαφανιστεί» μέσα στο περιβάλλον. Δουλεύοντας γρήγορα, η Trina χρειάζεται μεταξύ μιας και τριών ωρών για να ζωγραφίσει ένα πρόσωπο. Το πιο δύσκολο είναι για το μοντέλο καθώς πρέπει να μείνει ακίνητο, μοιάζοντας με έναν αγώνα αντοχής όπως λέει η ίδια.

Κάνοντας την τέχνη της σε δημόσιους χώρους, αυτό σημαίνει αυτόματα ότι το έργο της Trina καθώς και τα θέματά της, είναι άμεσα εκτεθειμένα στη γνώμη των ανθρώπων. «Υπάρχουν άνθρωποι που το αγαπούν, το μισούν, σκέφτονται ότι είμαι μια ιδιοφυΐα, δεν το καταλαβαίνουν και κάνουν ερωτήσεις, που φοβούνται το γυμνό» αναφέρει η καλλιτέχνης.

Δείτε το αποτέλεσμα...




modelalgyeman2modelalgyeman3modelalgyeman4modelalgyeman6modelalgyeman5modelalgyeman7modelalgyeman8modelalgyeman1modelalgyeman9




newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου