ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Ο βασιλιάς του σολομού: Η άπιαστη ζωή του πιο πλούσιου νέου στον πλανήτη και τα χλιδάτα ταξίδια στην Ελλάδα (εικόνες)

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

Ο βασιλιάς του σολομού: Η άπιαστη ζωή του πιο πλούσιου νέου στον πλανήτη και τα χλιδάτα ταξίδια στην Ελλάδα (εικόνες)
Ονομάζεται Γκουστάβ Μάγκναρ Γουίτσο, κατάγεται από τη Νορβηγία, είναι μόλις
25 ετών και σύμφωνα με το Forbes είναι ο νεότερος άνδρας δισεκατομμυριούχος αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.
Έχοντας κληρονομήσει από την οικογένειά του περιουσία αξίας 2,3 δισ. δολαρίων, ο Γκουστάβ θεωρείται πλέον ο «βασιλιάς του σολομού», καθώς του ανήκει η μεγαλύτερη εταιρία αλιείας στη Νορβηγία, η οποία προμηθεύει με σολομούς όλο τον κόσμο.
Ο Γκουστάβ είναι, λοιπόν, πάμπλουτος, ωραίος και single και δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει τα πλούτη του στο Instagram.Βόλτες με θαλάσσια τζετ, ακριβά ντυσίματα, ταξίδια και ακριβά πούρα είναι μερικά από τα πράγματα που απολαμβάνει όποτε εκείνος θελήσει.
Έχοντας δηλώσει σε συνέντευξή του πως δεν τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι «φορτώθηκε» από τόση μικρή ηλικία μία τόση μεγάλη επιχείρηση, ο Γκουστάβ δεν ζει σαν κακομαθημένος, αλλά σίγουρα έχει όλα τα κομφόρ που έχουν και τα άλλα πλουσιόπαιδα.
Ο χρυσός κληρονόμος δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες από τα πολυτελή ταξίδια του, σε Ελλάδα, Λονδίνο, Αυστραλία αλλά και Ντουμπάι, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει με το ιδιωτικό του αεροσκάφος, την Porsche του και τα χλιδάτα σκάφη της οικογένειας.
Ο ξανθός γαλανομάτης «βασιλιάς του σολομού» εντυπωσιάζει επίσης με τις ενδυματολογικές του επιλογές.
Ποζάροντας συχνά με σικάτα κοστούμια και πούρο στο χέρι, ο Γκουστάβ κερδίζει έτσι όλο και περισσότερους followers στο Instagram, έχοντας ήδη περίπου 70.000 ακολούθους.
Πάντως ο Γκουστάβ δεν κρύβει και την άλλη, πιο εναλλακτική πλευρά του στα social media, καθώς συχνά-πυκνά δείχνει τα τατουάζ του, ενώ στον ελεύθερο χρόνο του δεν διστάζει να «καβαλάει» το skateboard του ή να κάνει βόλτες στη φύση.Bέβαια, όσο απλός κι αν φαίνεται να είναι σε μερικές φωτογραφίες, δεν παύει να είναι ο πιο πλούσιος νέος δισεκατομμυριούχος στον πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου