ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

«Αθλητικές Ματιές» με τον Κώστα Μάρκου

Δεν προσήλθε να αγωνιστεί η Δήμητρα στο παιχνίδι με το
Σειρήνι. Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό πλήγμα στο ποδόσφαιρο των Γρεβενών καθώς ο ΑΓΟ Δήμητρας αποτελεί ιστορικό σωματείο με αδιάλειπτη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα. Ελπίδα όλων είναι οι άνθρωποί της να κρατήσουν την ομαδα ζωντανή. Από την άλλη, όλα αυτά είναι σημεία των καιρών και ηχηρό καμπανάκι προς της ΕΠΣ και την ΕΠΟ κατ’ επέκταση να βρουν τρόπο να βοηθήσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πριν να είναι πολύ αργά
Το απόλυτο σε επιτυχίες κατάφερε ο Πυρσός περνώντας από την Καληράχη. Για το συγκρότημα του Χρήστου Λάλλου αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς έπαιζε απέναντι σε ένα αξιόμαχο και σκληροτράχηλο αντίπαλο, που απαρτίζεται από νεαρά ενθουσιώδη και ταλαντούχα παιδιά. Από την άλλη Ο Πυρσος δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, είναι μια ριζικά ανανεωμένη ομαδα, οι επιλογές που έγιναν στις μεταγραφές ήταν επιτυχημένες και με την πάροδο του χρόνου η ομαδα αποκτά ομοιογένεια και αυτοπεποίθηση.





Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής για τις «Σειρήνες». Τα κορίτσια του Δημήτρη Μπόλης σημείωσαν μεγάλη νίκη απέναντι στη Ροδόπη Κομοτηνής με χρυσή σκόρερ τη Φωτιάδου στο 75’. Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία με δεδομένη τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Οι Γρεβενιώτισσες δείχνουν όμως ικανές και φέτος για πολύ καλη πορεία
Δεν τα κατάφεραν τα Γρεβενά Αεράτα στην Κέρκυρα απέναντι στη Λευκίμμη. Το τελικό 4-0 μπορεί να δημιουργεί άλλες εντυπώσεις όμως ο Νίκος Μπαλοδήμος είδε διάθεση από τους παίκτες του που πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Άλλωστε το σκορ πήρε διαστάσεις προς το τέλος. Η ομάδα έχει δώσει δύσκολο πρόγραμμα και υπάρχουν πολλά περιθώρια για να ανακάμψει.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που θυμήθηκαν τις όχι και τόσο μακρινές εποχές στο άκουσμα της είδησης ότι ο Φώτης Παπουλής σκόραρε με την Εθνική Κύπρου απέναντι στη Σλοβενία. Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίστηκε με επιτυχία στον Πυρσό στη Γ΄ Εθνική επι Ντίμη Παπαϊωάννου. Αυτές ακριβώς τις εποχές νοσταλγούν οι φίλαθλοι.
Δεύτερη νίκη στη σειρά για την ομάδα του Πρωτέα, προχτές επιβλήθηκε στο Βόλο επί του Ολυμπιακού με σκορ 61-64. Μια ομάδα που ξεχειλίζει από ταλέντο, με μια διοίκηση οργανωμένη σε επαγγελματικά πρότυπα, με έναν καταξιωμένο προπονητή ατενίζει το μέλλον του με αισιοδοξία και με μπροστάρη φυσικά το Μπάμπη Πενλίδη.
Με έξαλλο αλλά κόσμιο τρόπο πανηγύρισαν τα παιδιά του συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ στη πόλη μας τη νίκη με 1-2 επί του Άρη, είναι από τους ποιο δραστήριους συνδέσμους στη Βόρεια Ελλάδα.
Εξελίξεις αναμένονται στην ΕΠΣ Γρεβενών με τις εκλογές να ανακοινώνονται σε λίγες μέρες και φυσικά μετά την αθώωση του Δημοσθένη Κουπτσίδη, αυτός να επιστρέφει στον προεδρικό θώκο.





Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε προχτές ο Τάσος Τσιρίκας. Είναι ο βασικός πυλώνας στις «Σειρήνες», οργανωτικός μεθοδικός και ιδιαίτερα αγαπητός στη κοινωνία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου