ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Η βουτιά της Δήμητρας Αλεξανδράκη έκανε έξαλλο τον αρχηγό της ομάδας της


Μέσα στα νεύρα ήταν οι
παίκτες και των δύο ομάδων στη διάρκεια του αγώνα Επικρατείας, στο Nomads 2. Η σπουδαιότητα του αγώνα δημιούργησε ένταση, ακόμη και ανάμεσα στους παίκτες της ίδιας ομάδας. Περισσότερα νεύρα είχαν οι «Κροκόδειλοι», οι οποίοι δεν ήταν διατεθειμένοι να μείνουν και δεύτερη εβδομάδα στην αφιλόξενη Σαβάνα.


Μάλιστα, ο νέος αρχηγός της ομάδας Αλέξανδρος Σίαρς προσπαθούσε με κάθε τρόπο να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του, αλλά δεν το έκανε πάντα με το σωστό τρόπο, δημιουργώντας παρεξηγήσεις. Και μία τέτοια παρεξήγηση δημιουργήθηκε ανάμεσα στον αρχηγό και τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία από την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης, έχει δείξει ότι δεν χαρίζει κάστανα. Και αυτό που έχει να πει, θα το πει.


Στο ημίχρονο του αγώνα, λοιπόν, το μοντέλο όπως και άλλοι συμπαίκτες της, βούτηξαν στη θάλασσα. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έτρεξε προς τη θάλασσα (αφαίρεσε και το σορτσάκι της, χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό πλάνο στο τηλεοπτικό κοινό), αλλά αυτό δεν άρεσε καθόλου στον αρχηγό της ομάδας, ο οποίος  ήθελε τους παίκτες στον πάγκο, προκειμένου να μιλήσουν για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Μάλιστα, όταν το μοντέλο τού είπε ότι πήγε στη θάλασσα γιατί δεν είχε ανάσες, ο Αλέξανδρος Σίαρς έγινε έξαλλος. Και ακολούθησε μεταξύ τους μία έντονη διαμάχη, με φωνές και υπονοούμενα κι έναν απολαυστικό διάλογο, με την Αλεξανδράκη να «κλέβει» την παράσταση.
Αλέξανδρος Σίαρς: Σημασία έχει το πόση έμφαση δίνεις στο παιχνίδι. Και αυτό σημαίνει ότι δεν τρέχεις μέσα στη θάλασσα γιατί τέλειωσε το παιχνίδι και χάσαμε. Σημαίνει πως θα κάτσεις εδώ γιατί ο coach σου μιλάει και πρέπει να σου πει.
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Όχι, γιατί δεν έχω ανάσες.
Α.Σ.: Αν δεν έχεις ανάσες, θα τις βρεις εδώ.
Δ.Α.: Δεν είχα ανάσα.
Α.Σ.: Είχες ανάσες όμως να τρέξεις μέσα στη θάλασσα; Είχες ανάσες να τρέξεις;
Δ.Α.: Δεν έτρεξα, κολύμπαγα. Περπάτησα και πήγα μέχρι εκεί
Α.Σ.: Σε είδα να τρέχεις στη θάλασσα.
Δ.Α:  Ήθελα, να χαλαρώσω.
Α.Σ.: Θέλω να με ακούσεις
Δ.Α.: Έδωσα την ψυχή μου. Θα μου κάνεις παρατήρηση; Τι είσαι; Κηδεμόνας μου; Χαλάρωσε, παιχνίδι κάνουμε. Όταν εσύ έχασες, εγώ σου είπα κάτι; Σέβομαι την προσπάθειά σου. Όλη την ώρα μιλάει, θέλει να περάσει το δικό του.
Με την παρέμβαση των άλλων παικτών, η «σύρραξη» έληξε κάπου εδώ. Ωστόσο, η Αλεξανδράκη άφησε και το υπονοούμενό της. «Σε ακούω συνέχεια από το πρωί, εντός κι εκτός καμερών…».











newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου