ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Διάσημοι που τα είχαν όλα και πτώχευσαν

diasimoi-pou-ta-eixan-ola-kai-ptwxeusan_1.w_l


Σήμερα είναι γνωστοί για την σταδιοδρομία τους στο χώρο της μουσικής, του θεάματος, της δημοσιογραφίας,
των επιχειρήσεων. Κάποια στιγμή όμως έχασαν τα πάντα.

Από τον Μάρβιν Γκέι, τον Ντόναλντ Τραμπ, μέχρι την... Πάμελα Άντερσον, δεκάδες διάσημοι ή διεθνείς προσωπικότητες, έχουν κηρύξει πτώχευση. Με αφορμή την πρόσφατη περίπτωση του 50 Cent - κατά κόσμο Curtis Jackson- που πριν μερικές ημέρες κήρυξε πτώχευση, δείτε μερικούς από τους πολλούς άλλους που βρίσκονται στη λίστα των... celebrity bankruptcies.

Φράνσις Φορντ Κόπολα






Ο Αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος λίγο έλειψε να καταστραφεί οικονομικά όταν το 1981 επένδυσε 27 εκατ. δολάρια για τα γυρίσματα της ταινίας “One From The Heart” η οποία είχε κέρδη μόνο 4 εκατ. δολάρια.

Λάρι Κινγκ







Το 1972 ο δημοσιογράφος συνελήφθη με την κατηγορία της κλοπής και για την ακρίβεια πως έκλεψε 5,000 δολάρια από ένα επιχειρηματικό εταίρο . Οι κατηγορίες τελικά αποσύρθηκαν, αλλά πάλεψε αρκετά χρόνια μέχρι να βρει δουλειά ξανά. Το 1978 , ο ίδιος κήρυξε πτώχευση με συνολικό χρέος 352.000 δολαρίων, έως ότου ήρθε το CNN και τον “έσωσε”.

Μάικ Τάισον






Ο πρώην πρωταθλητής του μποξ κήρυξε πτώχευση το 2003, με συνολικό χρέος 23 εκατ. δολαρίων. Τα χρέη του περιελάμβανε 9 εκατ. δολάρια για το διαζύγιο,  13, 4 εκατ. δολάρια στην εφορία και 4 εκατ. δολάρια για στις βρετανικές φορολογικές αρχές .

Μάρβιν Γκέι






Η περιουσία του Αμερικανού τραγουδιστή  Μάρβιν Γκέι εκτιμάται πως ανέρχεται στα 5 εκατ. δολάρια. Το 1976, όμως, το διαζύγιο του απ’ την Αννα Γκόρντι Γκέι τον έφερε ένα βήμα απ’ την πτώχευση. Για να μπορέσει να πληρώσει τις 600.000 δολάρια που η πρώην σύζυγος τους ήθελε ως διατροφή, της έδωσε τα δικαιώματα απ’ τις πωλήσεις του δίσκου του «Here, My Dear».Τα οικονομικά προβλήματα του τραγουδιστή – μαζί με την χρήση ουσιών – τον ακολούθησε για το υπόλοιπο της ζωής του, παρόλο που δε σταμάτησε να γράφει τραγούδια και να δίνει συναυλίες. Ο Γκέι σκοτώθηκε το 1984 , όταν ο πατέρας του τον πυροβόλησε μετά από ένα έντονο επεισόδιο.

Κιμ Μπάσιντζερ

..
Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου