ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Η απάντηση της Νικολέττας Ράλλη σε ερώτηση για τον Γιώργο Μαυρίδη



Μετά από 8 χρόνια
απουσίας τα Καλλιστεία για την ανάδειξη της «Σταρ Ελλάς», επέστρεψαν στη μικρή οθόνη, μέσα από τη συχνότητα του TV Μακεδονία. Χρέη παρουσιάστριας ανέλαβε η Νικολέττα Ράλλη, ενώ μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Ιωάννα Μπέλλα, η οποία κατέκτησε το στέμμα της «Σταρ Ελλάς 2018».


Τις εντυπώσεις «έκλεψε» και η παρουσιάστρια, λόγω των εμφανίσεων που επέλεξε για τη βραδιά. Μάλιστα, σχολίασε ότι είναι τεράστια η χαρά της που παρουσίασε τον διαγωνισμό, καθώς και η ίδια είχε ξεκινήσει από τα Καλλιστεία και δεν περίμενε ότι θα ερχόταν αυτή η ημέρα, που θα εκτελεί η ίδια χρέη παρουσιάστριας.



Αν και η αλήθεια είναι ότι η βραδιά κύλησε με διάφορα τεχνικά προβλήματα για τα οποία η Νικολέττα Ράλλη σχολίασε αργότερα στις κάμερες πως αυτά συμβαίνουν πάντα όταν κάνεις ζωντανή εκπομπή «Δεν χρειάζεται ο κόσμος να ξέρει λεπτομέρειες» είπε και τόνισε ότι τα προβλήματα οφείλονταν στην κακοκαρία.



Η παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Μαυρίδη και οι ρεπόρτερ τη ρώτησαν, αν ο σύντροφός της είδε τα Καλλιστεία και πώς του φάνηκε η ίδια. «Δεν έχω προλάβει να δω το κινητό μου. Δεν έχω ιδέα αν με ψάχνουν, ποιοι με ψάχνουν, τι μου έχουν στείλει, τίποτα», ήταν η απάντηση της.











newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου