ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

«Αθλητικές Ματιές» με τον Κώστα Μάρκου

Με βροχή από γκολ συνοδεύτηκε η πρεμιέρα του νέου Πρωταθλήματος της ΕΠΣ. Οι επιθετικοί είχαν
κέφια, σημείωσαν 42 τέρματα και το θέαμα ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Προμηνύεται ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα που ως γνωστό, φέτος διεξάγεται σε 2 ομίλους και η ΕΠΣ από τη μεριά τα θέλοντας να δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον προσφέρει κίνητρα στις πρώτες 3 ομάδες σε κάθε όμιλο.





Είναι χαρακτηριστικό ότι από την 1η αγωνιστική δεν υπήρξε πουθενά ισοπαλία και οι νίκες γηπεδούχων φιλοξενουμένων ήταν μοιρασμένες.

Πολύ μεγάλη ήταν η ανταπόκριση της κοινωνίας των Γρεβενών για εγγραφές στις ακαδημίες της ΕΠΣ. Πρόκειται για θεσμό που συνεχίζει με επιτυχία εδώ και 15 χρόνια. Ήδη μέχρι τώρα έχουν γραφτεί 130 παιδιά. Οι γονείς εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις ακαδημίες της ΕΠΣ αναγνωρίζοντας την καλή δουλειά που γίνεται, την οργάνωση σε όλα τα τμήματα και τις άψογες εγκαταστάσεις. Την επίβλεψη των τμημάτων έχει ο Κώστας Κοτσατίσογλου με προπονητές τους Μωυσιάδη και Καρτσιούνη. Τι επόμενες μέρες θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα περίοδο.

Σε αρίστη κατάσταση διατηρούν οι διοικούντες της μαύρης Θύελλας Κνίδης τον αγωνιστικό χώρο. Παράδειγμα προς μίμηση για τις υπόλοιπες ομάδες και φυσικά για τους υπευθύνους του ΔΑΚ.
Θέμα ημερών είναι να θεσπιστεί κάρτα υγείας ποδοσφαιριστή στα ερασιτεχνικά σωματεία,. Ήδη η ΕΠΟ έχει εκδώσει σχετική οδηγία και αναμένεται να εφαρμοστεί το επόμενο χρονικό διάστημα.
Το δημογραφικό πρόβλημα που μαστίζει τη χώρα μας χτύπησε και το ποδόσφαιρα του νομού μας οπού προχτές είδαμε αγωνιζόμενους αρκετούς υπερήλικες ποδοσφαιριστές. Τουλάχιστον ας επισκεφθούν το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών για αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις.




Άριστες διαιτησίες είχαμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, χωρίς διαμαρτυρίες και παράπονα από τις αγωνιζόμενες ομάδες.


Την ήττα γνώρισαν τα Γρεβενά Αεράτων με 2-0 με την ομάδα μας να χάνει αρκετές ευκαιρίες.
Διαιτητής στον Αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας-Οικονόμος Τσαριτσάνης ήταν ο δικός μας Κώστας Τσέτσιλας με έναν εκ των βοηθών το Θεοδόση Φαλτάκα. Και οι 2 ομάδες στους απένειμαν τα εύσημα.
Όπως όλα δείχνουν εκλογές αναμένεται να διεξαχθούν στην ΕΠΣ. Πιθανόν το Νοέμβριο με αργότερο τις αρχές του 2019. Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν προβλήματα και οι εκλογές είναι ίσως η μόνη λύση.

Κώστας Μάρκου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου