ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Μία γυναίκα σωματοφύλακας για τη Μέγκαν Μαρκλ





Πρόσφατα, η Μέγκαν Μαρκλ στο
πλαίσιο της περιοδείας της με τον πρίγκιπα Χάρι στην Αυστραλία βρέθηκε και στα νησιά Φίτζι. Η Δούκισσα του Σάσεξ επισκέφτηκε και την τοπική αγορά, όμως, το χάος που δημιουργήθηκε από το συγκεντρωμένο πλήθος έκανε τους ανθρώπους της ασφαλείας της να την πάρουν άρον άρον από το μέρος.


Και κάπου εκεί, τα φώτα -εκτός από την έγκυο Μέγκαν-έπεσαν και σε μία ξανθιά γυναίκα, με αυστηρό ύφος που ήταν η σκιά της Δούκισσας. Πρόκειται για την προσωπική της σωματοφύλακα, της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό για λόγους ασφαλείας. Είναι, όμως, η «σκιά» της Μαρκλ και μπορεί να μην την έχουμε δει ξανά, αλλά σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, έχει αναλάβει την «προστασία» της Δούκισσας τους τελευταίους μήνες.




Κι ενώ, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι η πρώην Αμερικανίδα ηθοποιός πρωτοτύπησε και σε αυτό, επιλέγοντας μία γυναίκα για να τη φυλάει, θα κάνει λάθος. Γιατί την έχει προλάβει η Κέιτ Μίντλετον, η οποία μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ έχει μία γυναίκα στο ρόλο του σωματοφύλακα. Βέβαια, εκείνη την έχουμε δει αρκετές φορές, αφού συνοδεύει πάντα διακριτικά τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Αν και στη δική της περίπτωση δεν έχει χρειαστεί να πάρει μία δραστική απόφαση, όπως η σωματοφύλακας της Μαρκλ.



Γυναίκα σωματοφύλακα έχει και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Σύμφωνα με την Daily Mail, η σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου από το 2014 προτιμά γυναίκες στην ασφάλεια της, ακόμη και στα ταξίδια της στο εξωτερικό.




newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου