ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

«Δεν έχω σκεφτεί να κινηθώ νομικά για τη λέξη ομοφυλόφιλος δίπλα στο όνομά μου»



Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο
Μέμος Μπεγνής, ο οποίος δε δίστασε να απαντήσει και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις. Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε ότι στην τηλεόραση δεν βλέπει τα ριάλιτι, επειδή δεν τον εκφράζουν. «Δεν με εκφράζουν τα ριάλιτι. Όπως και το κουτσομπολιό δεν με εκφράζει. Δε μπορώ αυτό, τι έκανε ο ένας, τι έκανε ο άλλος», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε για τα όσα ακραία έχουν γραφτεί για εκείνον κατά καιρούς και αν πρόκειται να ακολουθήσει τη νομική οδό, για τη λέξη «ομοφυλόφιλος» που εμφανίζεται δίπλα στο όνομά του στις μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο, απάντησε: «Πολλά ακραία έχουν γραφτεί για μένα, τα σβήνει η μνήμη μου. Ό,τι και να γραφτεί πια γελάω. Δεν έχω σκεφτεί να κινηθώ νομικά, σε καμία περίπτωση. Μα δεν γράφουν μόνο αυτό. Αν αυτό που γράφεται, δεν προσβάλλει την οικογένειά σου ή τη ζωή σου δεν είναι αναγκαίο να κάνεις κάτι. Θα σου πάρει χρόνο, λεφτά. Για ποιο λόγο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία»;


Ο Μέμος Μπεγνής κατά καιρούς σε συνεντεύξεις του δεν έχει πρόβλημα να παραδεχτεί ότι είναι άθρησκος. Έτσι, στη ερώτηση αν θα προτιμούσε να μην είχε βαφτιστεί, απάντησε: «Θα ήθελα να μην είχα βαφτιστεί. Θα πρέπει να μεγαλώσει κάποιος και μετά μόνος να αποφασίσει τι θέλει και πού να πιστέψει. Δεν είμαι άθεος. Είμαι άθρησκος. Έχει μεγάλη διαφορά» τόνισε.


Πριν λίγους μήνες και με αφορμή την είσοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου στο «Τατουάζ» είχε ξεσπάσει -κατά κάποιον τρόπο- «πόλεμος», όταν ο ηθοποιός δεν είχε πρόβλημα να πει σε συνέντευξή του ότι δεν βλέπει με καλό μάτι το φαινόμενο της εποχής, που θέλει ανθρώπους άσχετους με την Υποκριτική να παίρνουν ρόλο σε σειρές ή παραστάσεις. Η δήλωση του είχε σχολιαστεί αρνητικά, επειδή πολλοί θεώρησαν ότι πήγαινε ξεκάθαρα στον «Ντάνο» του Survivor.

«Δεν έχω αναφερθεί ποτέ ονομαστικά σε αυτόν τον άνθρωπο. Αυτός ο άνθρωπος είναι μια χαρά παιδί, όμορφος, έκανε τη δουλειά του και καλά συνεχίζει και την κάνει. Εγώ αναφέρθηκα καθαρά σε φαινόμενα της εποχής» εξήγησε τώρα.









newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου