ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Πρόγραμμα τουριστικής προβολής των Γρεβενών

Ο Δήμος Γρεβενών ενέκρινε το σχέδιο Τουριστικής Προβολής του για το τρέχον έτος.

Το πρόγραμμα μεταξύ περιλαμβάνει τα εξής:
-Δημιουργία γενικού και ειδικού τουριστικού οδηγού - εντύπου - φακέλου του Δήμου Γρεβενών στην ελληνική και αγγλική γλώσσα με έμφαση στις τουριστικές διαδρομές μεταξύ των γεωγραφικών διαμερισμάτων του Δήμου, όπου θα γίνεται ειδική μνεία και προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής αναφοράς.




-Εμπλουτισμός της ιστοσελίδας του δήμου με υλικό, κείμενα και φωτογραφίες, προερχόμενο από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Γρεβενών για τους αρχαιολογικούς θησαυρούς της περιοχής.
-‘Έκδοση τουριστικού χάρτη που θα εστιάζει σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος και θα προσφέρεται και σε ηλεκτρονική μορφή κάνοντας χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών, ενσωματωμένο στον τουριστικό οδηγό.
-Δημιουργία περιπατητικού χάρτη για περιοχές στην πόλη ή σημεία γεωφυσικού ενδιαφέροντος, προώθηση των ήδη υφιστάμενων γεωδιαδρομών όπως Βουνάσσα, Όρλιακας.
-Συμμετοχή σε εκθέσεις όπως είναι για παράδειγμα η Ελλάδος Γεύση, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους δήμους και την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, καθώς και διοργάνωση συνεδρίων.
-Καταχωρήσεις ή/και αφιερώματα για τα Γρεβενά σε έντυπα ευρείας κυκλοφορίας. Ήδη υπάρχει μια συνεργασία εδώ και δύο συνεχόμενες χρονιές με το περιοδικό Philoxenia της ομώνυμης έκθεσης και επιπλέον φέτος θα επιχειρηθεί η δημοσίευση στο περιοδικό της αεροπορικής εταιρίας Astra.
-Ενίσχυση τοπικών εκδηλώσεων προώθησης αγροτικών προϊόντων όπως είναι η γιορτή Κερασιού και το Μανιταρογλέντι και μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro, το Πρωτάθλημα Β. Ελλάδας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro, που αποσκοπούν στην προσέλκυση τουριστών.
-Έχει δημιουργηθεί προωθητικό βίντεο για το σύνολο του Δήμου Γρεβενών, στο πλαίσιο του Συνεδρίου Απανταχού Γρεβενιωτών, το οποίο θα τροποποιηθεί ώστε να αναδειχτούν όλα τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος με συνοπτικές και πολυτροπικές μεθόδους.
Τέλος, αναμένεται η τελική αξιολόγηση της πρότασης του Γεωπάρκου Γρεβενών Κοζάνης (GREKO) Γενέτειρα της Τηθύος από την UNESCO για να αποκτήσει η περιοχή και έναν διαπιστευμένο από μεγάλο οργανισμό τουριστικό πόλο έλξης.

Σοφία Κοντογιάννη





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου