ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Τη συνέλαβαν γιατί έκανε το στριπτιζάδικο γυαλιά-καρφιά



Η γνωστή ράπερ
Cardi B παραδόθηκε, με τη συνοδεία του δικηγόρου της, στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης για το βίαιο περιστατικό του Αυγούστου.

Όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Andrew Lava, κατηγορείται για δύο αδικήματα και αφέθηκε τελικά ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη της.




Οι κατηγορίες περιστρέφονται γύρω από τον καυγά και την επίθεση στο Angels Strip Club της Νέας Υόρκης στις 29 Αυγούστου, όταν η Cardi B και η παρέα της τα έκαναν γυαλιά-καρφιά, σπάζοντας έπιπλα και τραυματίζοντας ελαφρά κάποιους υπαλλήλους του νυχτερινού κέντρου.


Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν επιβεβαιωθεί, οι φήμες κάνουν λόγο πως η πλατινένια τραγουδίστρια υποπτεύθηκε πως μια στριπτιζέζ διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον ράπερ σύντροφό της, όταν και ξέσπασε η οργή της.



Και η 25χρονη Cardi B δεν είναι καθόλου ξένη στην προκλητική συμπεριφορά. Τον Σεπτέμβριο, ας πούμε, τα πήρε άσχημα με τη Nicki Minaj σε γκαλά της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης και οι κάμερες τη συνέλαβαν να βγαίνει από το ξενοδοχείο με καρούμπαλο στο κεφάλι…






newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου