ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Νίκος Οικονομόπουλος: Είμαι άντρας, σου αρκεί;



Στην κάμερα της εκπομπής «Ooh la la!» μίλησε ο
Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε και τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εκείνον κατά καιρούς, χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό του.

«Πηγαίνω όπου θέλω. Δεν με ενοχλεί κανείς. Δεν παίρνω τηλέφωνο για να έρθει κάποιος να με φωτογραφίσει. Δεν κάνω άλλωστε πολλές δημόσιες εμφανίσεις» ήταν η απάντησή του στη διαπίστωση της δημοσιογράφου ότι είναι ένας άνθρωπος, που δεν απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή.

Και πρόσθεσε: «Ο καθένας μπορεί να κάνει ο, τι θέλει, αρκεί να μην προσβάλλει τον άλλον. Για εμένα αυτό είναι σημαντικό. Με προσβάλλει το ψέμα. Να γράφουν ψέματα για εμένα. Αν είσαι μάγκας, έλα πες το μπροστά μου. Μην το κάνεις από πίσω μου. Το έχουν κάνει αυτό τα «κοριτσάκια» με ανδρική φορεσιά».


Η κάμερα τον συνάντησε λίγο πριν την πρεμιέρα του, όπου παραδέχτηκε ότι έχει άγχος και ότι κάνει το σταυρό του, πριν ανέβει στη σκηνή. «Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει και δεν κάνει τον σταυρό του; Είναι κακό να κάνεις τον σταυρό σου; Μήπως κάνω κάτι λάθος;», αναρωτήθηκε ο τραγουδιστής.




Όσο για τη σχέση του με την Ευαγγελία Αραβανή απέφυγε να δηλώσει στην κάμερα τα συναισθήματά του για εκείνη. «Και να ήμουνα καψούρης, θα το έλεγα στην τηλεόραση; Είμαι ο, τι θέλω να είμαι… Για πάρτη μου» δήλωσε χαρακτηριστικά. Για το αν θα τη δει στο νέο της πρότζεκτ στο Open TV και αν θα είναι αυστηρός μαζί της, είπε με λίγη δόση εκνευρισμού: «Φυσικά και θα την δω στο Project Runaway. Γιατί να είμαι αυστηρός μαζί της; Τι είμαι, μπαμπάς της; Εξαρτάται πώς το εννοεί ο καθένας. Για μένα σημαίνει να είσαι ευθύς και αν είσαι άντρας, να είσαι άντρας. Αυτό δεν σημαίνει πως ένας άντρας -που πολλές φορές γράφουν- χτυπάει, βαράει το χέρι στο τραπέζι. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια, δεν είναι σοβαρά πράγματα».


Στην ερώτηση της δημοσιογράφου, αν είναι παλαιών αρχών, απάντησε: «Γιατί επιμένεις τόσο πολύ; Είμαι άντρας… Σου αρκεί; Είμαι άντρας». Παραδέχτηκε, ότι θέλει να αποκτήσει οικογένεια, αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδια του. «Θέλω ο, τι είναι να γίνει, να γίνει από μόνο του. Η ζωή είναι ένα κύμα. Άλλοτε είναι πολύ μεγάλο κι άλλοτε μία ήρεμη θάλασσα, μία λίμνη. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι σε μία λίμνη», είπε.










newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου