ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του


Κι εκεί που σχεδόν όλο το διεθνές πολιτικό σύστημα καθώς και τα περισσότερα ΜΜΕ
είχαν προεξοφλήσει ότι η συμφωνία των Πρεσπών δεν θα περάσει από την σκοπιανή Βουλή, έπεσε κεραυνός εν αιθρία. Τελικά ο Ζάεφ κατάφερε με όπλα την εξαγορά ψήφων και το στρίμωγμα με σκάνδαλα που οδηγούν στη φυλακή, να βρει τους απαραίτητους αποστάτες για να περάσει τον πρώτο κάβο της συνταγματικής αναθεώρησης. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη, καθώς ακολουθούν άλλες δύο ψηφοφορίες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η μία με απλή πλειοψηφία κι η άλλη με ενισχυμένη όπως η προχθεσινή. Μένει να δούμε αν οι αποστάτες θα αντέξουν μέχρι τέλους ή αν θα καμφθεί η προδοσία τους είτε λόγω ενός πιθανού λιντσαρίσματος από τον σκοπιανό λαό είτε λόγω ψυχολογικής κατάρρευσης. Μια ματιά να ρίξει κάποιος στα σκοπιανά ΜΜΕ θα διαπιστώσει ότι η κατάσταση είναι έκτος ελέγχου με το εμφυλιοπολεμικό κλίμα να βαράει κόκκινο. Ο χρόνος θα δείξει.

Οι ανέλπιστες εξελίξεις στα Σκόπια όμως ανατρέπουν το σκηνικό και στην Ελλάδα βάζοντας κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Ενδεχομένως ο Τσίπρας να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς αν κρίνουμε από την αδιανόητη αποπομπή Κοτζιά, μάλλον έκρινε λανθασμένα την τροπή των γεγονότων στη γείτονα. Δεν εξηγείται διαφορετικά η όλη στάση του αρχής γενομένης από την εκτόξευση της βόμβας του Plan B από τον Καμμένο. Όταν δηλαδή άρχισε το άδειασμα του Κοτζιά. Όλοι θυμόμαστε το μπάχαλο που επικράτησε, καθώς και τα σενάρια που διοχετεύτηκαν ότι η επαίσχυντη συμφωνία πνέει τα λοίσθια και πιθανόν να οδηγούμαστε στη δημιουργία Βαλκανικού άξονα για να μπουν δια της πλαγίας τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ. Έτσι λοιπόν έπρεπε να φορτωθεί σε κάποιον ο μουτζούρης της αποτυχίας των Πρεσπών για να προχωρήσει η κυβέρνηση ανεμπόδιστα στο νέο σχέδιο που πιθανότατα υπαγορεύθηκε από τις ΗΠΑ με τον Καμμένο να αναλαμβάνει τον ρόλο του λαγού, σε συμφωνία φυσικά με τον Τσίπρα, για να μετρήσουν τις αντιδράσεις.

Το άδειασμα του Κοτζιά ολοκληρώθηκε στη αρένα του Υπουργικού όπου απεγνωσμένα αναζητούσε την στήριξη του Τσίπρα μπροστά στους μύδρους που εξαπέλυσε ο Καμμένος για τα μυστικά κονδύλια.

Έλα όμως που ο Ζάεφ αποδείχτηκε καταφερτζής και ανέτρεψε τα πάντα. Με τον Αλέξη να σπεύδει ασθμαίνοντας στο Εξωτερικών για να πλέξει το εγκώμιο του Κοτζιά και να διατρανώσει ότι τα περί μυστικών κονδυλίων δεν είναι τίποτε άλλο παρά αθλιότητες.

Ο σουρεαλισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Άργησες σύντροφε... Δεν μαζεύεται πλέον το μπάχαλο. Μπάχαλο που δημιουργήθηκε καθαρά με δική σου ευθύνη. Γιατί αντί να κρατάς ήρεμο τον Κοτζιά μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στα Σκόπια, αποφασίζοντας κατόπιν πως θα κινηθείς, βιάστηκες να τον θυσιάσεις. Έτσι από εκεί που ήλεγχες το παιχνίδι, έγινες περίγελος. Μέχρι και τα δικά σου ΜΜΕ σε χλεύασαν λόγω της προαγωγής του Καμμένου σε.... σκιώδη Πρωθυπουργό.

Κι αντί να βάλει μαύρες πλερέζες ο Κοτζιάς ανοίγει σαμπάνιες υποδυόμενος ακόμη τον υπουργό Εξωτερικών εκτοξεύοντας ό, τι κατεβάσει η κούτρα του όπως την κεραμίδα για επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στο Ιόνιο. Και έντρομοι τώρα μαζί με τον Καμμένο δεν ξέρετε τι να κάνετε για να κρατήσετε την εξουσία την οποία μέχρι χθες νομίζατε ότι είχατε στο τσεπάκι σας.

Και τι δεν έχουμε ακούσει από προχθές το βράδυ.

Ο Καμμένος λέει ότι πια είναι θέμα χρόνου να φύγει από την κυβέρνηση και θα το κάνει μετά από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μπορεί να δώσει και τρεις βουλευτές στον Αλέξη ως ενίσχυση για να περάσει την συμφωνία. Άλλοι λένε ότι σε περίπτωση που φύγει ο συνεταίρος θα συνεχίσει να κυβερνάει απρόσκοπτα με την ευγενική χορηγία των ποταμίσιων, ανελιτών και λοιπών κεντροαριστερών μηδισάντων. Άλλοι ότι οι δυο τους είναι συνεννοημένοι και ενδέχεται να πάνε σε πρόωρες εκλογές μέχρι τον Δεκέμβριο για να πετάξουν την καυτή πατάτα του ονοματολογικού και των συντάξεων στον Μητσοτάκη. Άλλοι ότι επειδή ο Ζάεφ πέρασε τον πρώτο σκόπελο για την συμφωνία η Μέρκελ θα τηρήσει τον λόγο της και θα δώσει στον Τσίπρα τις συντάξεις, άρα ο λαοπρόβλητος μαζί με τους αποστάτες θα το πάει μέχρι τέλους. Άλλοι ότι ο Καμμένος εν τέλει δεν θα φύγει και θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα ασχέτως αν δεν ψηφίσει την συμφωνία.

Κοινώς, χάος!!!

Οι τύποι καταρρέουν και δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα, μετά από άλλη μία κυβερνητική κρίση απόρροια της ανικανότητάς τους.

Δεν ξέρουμε αν το έχουν αντιληφθεί, αλλά η φθορά τους που έχει αγγίξει πλέον τη σήψη, έχει κάνει τους πολίτες να τους σιχαίνονται. Ας πάνε μια βόλτα, σε λαϊκές γειτονιές κι όχι στο Kολωνάκι, και θα το διαπιστώσουν.

Ας εγκαταλείψουν λοιπόν τις διαρροές σεναρίων, καθώς μόνο οι δημοσιογράφοι ασχολούνται με αυτά για να συμπληρώσουν τις παραγράφους στα κομμάτια που σιχαίνονται πια να γράψουν, κι ας ασχοληθούν με την διαχείριση της οργής του κόσμου.

Οργή που λόγω του εθνομηδενισμού και της παράδοσης της χώρας σε Αμερικανούς, Γερμανούς και λοιπά αποικιοκρατικά κοράκια, έχει ξεχειλίσει με άγνωστες τις συνέπειες ιδιαίτερα όταν βρεθούν οι πολίτες μπροστά στις κάλπες.

Συνεπώς, όσο ο Τσίπρας και οι συνδαιτυμόνες του αρνούνται να αναγνωρίσουν την πραγματικότητα και συνεχίζουν να σφετερίζονται την εξουσία μέσω ατελέσφορων πολιτικών τακτισμών, τόσο σκάβουν τον λάκκο τους.





Και δεν μας νοιάζει γι΄ αυτούς. Για την πατρίδα νοιαζόμαστε που μπροστά στην κατάντια της, οι άλλοτε μπανανίες της λατινικής Αμερικής μοιάζουν με όαση δημοκρατικότητας και ανεξαρτησίας.

Όσον αφορά τον κύριο Μητσοτάκη που από την Κεφαλλονιά για μια ακόμη φορά ζήτησε εκλογές, του λέμε μόνο το εξής: Αν θέλατε αγαπητέ Πρόεδρε πραγματικά να τους ρίξετε θα το κάνατε. Μπορούσατε και μπορείτε ακόμη να εκμεταλλευτείτε το εργαλείο που χρησιμοποιούσαν... οι παλαιοί για να το πετύχετε. Μια ωραία πρωία δηλαδή θα αποσύρατε την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και θα προκαλούσατε εκλογές. Αλλά δεν το κάνετε διότι προφανώς είστε κι εσείς οπαδός της... αριστερής παρένθεσης, αφήνοντας τον Τσίπρα να βγάλει το φίδι από την τρύπα για να έρθετε μετά καβάλα στο άλογο.

Αμ δεν σαγηνεύεται έτσι ο λαός κύριε Πρόεδρε. Το δείχνουν άλλωστε κι οι δημοσκοπήσεις με την συσπείρωση ταβανιασμένη και την πρόθεση ψήφου μετά βίας να ξεκολλάει από το 30%.

Άραγε έτσι θα απαλλαγεί ο τόπος από την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ, όπως λέτε;

Δεν νομίζετε ότι επιτέλους θα πρέπει να θέσετε εσείς την ατζέντα κι όχι να σέρνεστε πίσω από αυτή του Τσίπρα;

Διότι έκτος από τους κυβερνώντες, το κάθε κατεργάρης στον πάγκο του ισχύει και για εσάς.

Γρηγορείτε!

Αntinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου